Quinty actie voor Last Man Standing 20 juni 2020

Quinty de Graaf

( Lid van team: Team Strong like a fighter )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (10%)

Heei daar lezer,

Dit jaar doe ik voor 2de keer mee met last man standing!!! Last man standing houdt in dat je op een paal gaat staan in het water en dit zo lang mogelijk probeert vol te houden. Met een maximum van 6 uur. Vorig jaar heb ik het 6 uur lang vol gehouden. Ik ga mijn best doen om het dit jaar weer 6 uur lang vol te houden. 

Natuurlijk staan ik en 299 andere niet voor niks op een paal. We staan er met z’n alle omdat we geld op gaan halen om voorlichting programma’s te kunnen financieren bijvoorbeeld voor op scholen.

Dit is ontzettend belangrijk omdat een hele generatie dreigt op te groeien met mentale problematiek. Denk aan school stress, depressie, dwang stoornissen, eetstoornissen angststoornissen, post-traumatisch stressstoornis ect. Ook om erover in gesprek te gaan dit is namelijk heel belangrijk.!!!praat er over!!!. Daarnaast kunnen mensen van elkaar te leren. 

Zelf heb ik ervaren dat (h)erkenning ontzettend belangrijk is. Er zijn ontzettend veel stigma’s rond op mentale problematiek. Dit voor de omgeving soms erg lastig. Ook zijn de wachtlijsten in de mentale zorg veel te lang. Voor meerder mentale problematiek is het soms ingewikkeld om een instelling te vinden die je wil behandelen.

Ik hoop dat er door mijn bijdragen meer (H)erkenning komt voor mentale problemen, stigma’s (stukken meer) doorbroken worden en jongeren elkaar beter gaan begrijpen.

Al het opgehaalde geld gaat naar voorlichting programma’s over psychische gezondheid! Wil je alsjeblieft ook mee helpen geld op te halen? 

Heel veel dank voor het lezen van mijn motivatie. 

Groetjes,Quinty

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 29-03-2020 | 11:14 Omdat het een goede zaak is en omdat wij ons ook persoonlijk betrokken voelen