Run Renéetje Run

Renée Hylkema
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal b179b62ba58d43d1885472de8e6ca6f1e8233145
van totaal € 500 (122%)

Op 18 januari is het weer Blue Monday, zogenaamd de meest depri dag van het jaar. En dan ook nog in deze je-weet-wel tijd. Speciaal op deze flut dag haal ik graag geld op om psychische problemen bij jongeren zoals depressie te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Dit doe ik door op 18 januari een - voor mijn doen - groot rondje te gaan hardlopen in Leiden. M'n conditie is momenteel niet opperbest, dus deze uitdaging kan ik goed gebruiken. 

Waarom?
Ik vind dit een belangrijk onderwerp en naar mijn idee mag hier meer over gepraat worden, vooral in deze tijd. MIND zet zich hiervoor in. Meer aandacht (= meer geld) lijkt me dan ook een goed idee.

Munniesss
Zit jij in een financiële situatie dat je wel wat kunt missen? Gooi dan een zelfgekozen bedrag in m'n digitale 'spaarpotje' om deze actie te steunen. Elk bedrag is mooi meegenomen. Muchos dankos!

Actie van MIND
Met de actie wil MIND zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen zoals depressie bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies en door het bevorderen van openheid. De donaties zetten we o.a. in voor het MIND jongerenplatform, waaronder de MIND Yound Acadamy op scholen en de MIND Young Studio, het online platform van MIND-jongeren. Zeker in deze tijd kunnen ze onze steun goed gebruiken.

Over MIND
MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. Maar je kunt ook zelf bijdragen: je verhaal vertellen, een bijeenkomst of sponsorloop organiseren of zelf sponsoren. Heb je ideeën over hoe de zorg en ondersteuning geregeld zou moeten worden? MIND zorgt ervoor dat jouw wensen bij de politiek terechtkomen. Wil je weten hoe anderen omgaan met psychische problemen? MIND laat je inspirerende verhalen zien en brengt je in contact met mensen met dezelfde soort ervaringen. Loop je tegen vooroordelen aan? MIND zorgt voor meer begrip en openheid.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 18-01-2021 | 12:40
€ 10 11-01-2021 | 08:42
€ 25 09-01-2021 | 13:51 You go Run-née!
€ 10 07-01-2021 | 19:57 Dag buurmeisje!! Mooi initiatief Renée. En nu rennen voor mijn geld😉
€ 10 07-01-2021 | 14:03 Zet hem op Renée, goed om deze problematiek aandacht te geven!