Jouw kwetsbaarheid is jouw innerlijke kracht!

Rheyna Wijsman
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (111%)

Ik doe dit jaar mee met Last Man Standing @home om vooral jongeren bij te staan met psychische uitdagingen (geen problemen). Ook doe ik dit voor de nabestaanden die iemand hebben verloren die hiermee te kampen had. Ook de nabestaanden hebben een heel rouwtraject.

Mijn naam is Rheyna Wijsman, 29 jaar en inmiddels Neurolinguistic Programming Practitioner. Door mijn broer, Orpheo Wijsman, ben ik al langer dan 7 jaren bezig om wereldwijd jongeren te motiveren en begeleiden om zichzelf uit negatieve vicieuze cirkels te halen. De achterliggende gedachte is altijd geweest om hen te behoeden van psychische uitdagingen. Ik heb het niet altijd zo gecommuniceerd, maar sinds 2020 doe ik dat wel. Mede dankzij 113 suicide preventie lijn en Wij zijn mind. Dit zijn organisaties die mijn doel ondersteunen op hun eigen manier.

Mijn broer overleed op 20-jarige leeftijd aan zelfdoding. De mentale uitdagingen die hij in zijn hoofd probeerde tegen te gaan, hebben op die jonge leeftijd helaas de overmacht genomen. Dit wens ik voor niemand... en daarom probeer ik op mijn manier hier een bijdrage aan te leveren. Ik luister, onderzoek, studeer, praat, deel video's met verhalen van anderen, mediteer en bid. Wat ik vooral belangrijk vind en centraal laat staan, is wat werkt voor jou!

Mijn bijdrage wordt versterkt door dit event. Bij deze unieke editie van Last Man Standing sta je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische uitdagingen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij deze doelgroep samen met mij? Doneer wat je kunt missen. Mijn dank is groot!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 29-10-2020 | 19:58 Omdat je een topper bent, met een mooie missie!
€ 10 28-10-2020 | 20:12
€ 15 28-10-2020 | 12:49
€ 10 27-10-2020 | 23:59
€ 10 22-10-2020 | 00:52
Bekijk alle

Interview door Mind!!

28-10-2020 | 15:17 Oh wat fijn dat ik mijn stem op verschillende plekken kan laten horen en vooral omdat het gaat over de mentale gezondheid van ons allemaal. In mijn vorige post schreef ik al dat het een ieder kan overkomen. In veel gezinnen wordt het nog ontkent, maar ook degenen die eronder lijden durven niet toe te geven. Het is een moeilijke kwestie, maar daarom wil ik het niet aan mij voorbij laten gaan. Deze campagne is ook voor mij een boost geweest om ervoor te zorgen dat ik meer ga doen omtrent dit onderwerp. Ik startte From Fearful to Phenomenal bewust toe nde COVID pandemie startte eerder dit jaar. Alleen zodat wij samen (mijn volgers EN ik) kunnen groeien in deze periode en er mentaal alleen maar sterker uit kunnen komen. ik zeg dan ook dan From Fearful to Phenomenal de plek is waar jouw mentale groei centraal staat.  Op 30-10-2020 zal ik geinterviewd worden door Mind via de YouTube channel om 14.00u. Ik zal dan ook meer delen van wat ik wil doen en waarom ik doe wat ik doe. Ik ben super enthousiast. Ben je er ook bij? Zo niet, kan je altijd terug kijken. YouTube kanaal Mind: https://bit.ly/37NF5L7 -x- Rheyna"Let positivity be your engine!"  
Lees meer