Run Broccoli Run

Dit is de actie van Roy Schellekens
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (45%)

Mijn neefje heeft een gedragsprobleem. Het liefste ventje ter wereld is tegelijkertijd het meest lastige ventje ter wereld. Voor anderen, maar vooral voor zichzelf. Je ziet zijn inwendige strijd terug in zijn gezichtje. Het geeft je het gevoel dat je niets voor hem kunt betekenen. Dat dit zijn strijd is. Een gevoel dat knaagt. Daarom heb ik besloten om op mijn manier deel te gaan nemen aan zijn strijd.

HOE?
26 september loop ik in Kopenhagen de zwaarste obstakelrace ter wereld (http://www.toughest.se) om aandacht te vragen voor mensen met een gedragsprobleem. Voor hen staat iedere dag in het teken van het overwinnen van obstakels.

Onderzoek en behandeling kunnen de kwaliteit van leven voor deze mensen verbeteren. Zo is onlangs aangetoond dat broccoli hun communicatie- vaardigheden verbetert, waardoor het symbool is komen staan voor de noodzaak van klinisch onderzoek.

Dus juich en klap voor broccoli via www.facebook.com/runbroccolirun
Of nog beter: support broccoli door direct te doneren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 31-05-2016 | 10:42
€ 2.278 11-01-2016 | 10:25