Op een paal voor KOPP/KOV!

Sandra Vermeulen

( Lid van team: Labyrint-In Perspectief )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (72%)

Lieve mensen, 

Zoals velen van jullie al wel doorhebben, houd ik mij de laatste tijd veel bezig met het thema KOPP/KOV (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen / Kinderen van Ouders met een Verslaving). Een jaar geleden startte ik hiermee door op mijn eigen platform - www.metzonderouders.nl - over mijn eigen leven te schrijven. Ik ben namelijk zelf een kind van twee psychisch zieke ouders en weet daarom als geen ander wat voor impact dit kan hebben op je leven. 

Inmiddels zijn we een jaar verder, heeft mijn netwerk zich flink uitgebreid en zijn de mooie samenwerkingen rondom KOPP/KOV toegenomen. Nog steeds zet ik mij in om dit thema bespreekbaar te maken en meer bewustzijn te creëren rondom de impact van het opgroeien met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen. Het is een beetje mijn levensmissie geworden! 

Toen ik werd gevraagd om namens Labyrint-In Perspectief - https://labyrint-in-perspectief.nl/ - 6 uur lang op een paal te gaan staan twijfelde ik geen moment. Ik houd wel van een leuke uitdaging ;) En hoe tof is het is dat KOPP/KOV nu specifieke aandacht krijgt bij Last Man Standing. 

Ik ga die 6 uur op een paal volmaken voor mezelf, maar ook voor ieder ander die hetzelfde heeft meegemaakt. <3

Kun jij een kleine bijdrage missen om mijn actie te steunen? Het geld komt ten goede aan stichting MIND en stichting Labyrint-In Perspectief. 

Liefs, 

Sandra

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 01-10-2020 | 15:45
€ 25 24-03-2020 | 07:45 Ik hoorde je podcast bij Focus Wetenschap en werd geraakt door je moed om over je problemen door je jeugd te praten. Ik ben blij dat je een stem bent voor mensen die zijn opgegroeid met labiele ouders!
€ 5 21-03-2020 | 22:48
€ 15 16-03-2020 | 09:32 Ik heb gedoneerd to keep up the good work Sandra is doing for Kopp/Kov!!
€ 10 16-03-2020 | 09:23