Op een paal voor KOPP/KOV!

Sandra Vermeulen

( Lid van team: Labyrint-In Perspectief )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (232%)

Lieve mensen, 

Zoals velen van jullie al wel doorhebben, houd ik mij de laatste tijd veel bezig met het thema KOPP/KOV (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen / Kinderen van Ouders met een Verslaving). Een jaar geleden startte ik hiermee door op mijn eigen platform - www.metzonderouders.nl - over mijn eigen leven te schrijven. Ik ben namelijk zelf een kind van twee psychisch zieke ouders en weet daarom als geen ander wat voor impact dit kan hebben op je leven. 

Inmiddels zijn we een anderhalfjaar verder, heeft mijn netwerk zich flink uitgebreid en zijn de mooie samenwerkingen rondom KOPP/KOV toegenomen. Op dit moment werk ik bij Stichting Labyrint-In Perspectief; een organisatie die zich inzet voor de naasten van mensen met psychische kwetsbaarheden. Hier ben ik projectleider van het project KOPP/KOV aan ZET, dat zich inzet voor jongvolwassenen die zijn opgegroeid met ouders met psychische problemen. 

Ik vind het erg belangrijk om dit thema bespreekbaar te maken en meer bewustzijn te creëren rondom de impact van het opgroeien met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen. Het is een beetje mijn levensmissie geworden! 

Toen ik werd gevraagd om namens Labyrint-In Perspectief - https://labyrint-in-perspectief.nl/ - 6 uur lang op een paal te gaan staan twijfelde ik geen moment. Ik houd wel van een leuke uitdaging ;) En hoe tof is het is dat KOPP/KOV nu specifieke aandacht krijgt bij Last Man Standing. 

Vanwege corona is het geen 6 uur op een paal meer, maar nu 3 uur lang thuis - op een kruk, stoel of iets anders waar je op kunt staan.

Ik ga die 3 uur op een paal volmaken voor mezelf, maar ook voor ieder ander die hetzelfde heeft meegemaakt. <3

Kun jij een kleine bijdrage missen om mijn actie te steunen? Het geld komt ten goede aan stichting MIND en stichting Labyrint-In Perspectief. 

Liefs, 

Sandra

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 01-11-2020 | 09:40
€ 25 31-10-2020 | 18:28 Hallo Sandra, heel veel succes met je actie. Hoop dat je veel geld binnen krijgt en hiermee veel jongeren kunt helpen om hun leven goed op de rit te kunnen houden, krijgen.
€ 25 31-10-2020 | 14:58
€ 15 31-10-2020 | 11:59
€ 20 31-10-2020 | 11:17 Las het interview in AD- sterke vrouw & goeie missie, top hoor