Onbeschrijfelijk mooie mentaal (on)gezonde mensen.

Sannah van der Ham
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (85%)

Diep ontroerd.. ♡
Het is inmiddels al meer dan 3 weken geleden dat 'de grote dag' aanbrak.
Zojuist ontving ik weer een mailtje: 'je hebt een nieuwe donatie'. Onbeschrijfelijk hoe goed het me doet om dit mailtje voor de 43ste keer binnen te krijgen, echt te gek hoeveel mensen er dankzij mij iets hebben willen doneren!

Kijkend naar mijn actiepagina denk ik weer terug aan die indrukwekkende dag: 23 juni Last Man Standing 2018.
Toen ik een aantal maanden geleden aan dit avontuur begon om geld in te gaan zamelen voor heel belangrijk en mooi doel, had ik nooit gedacht dat de weg er naartoe en de dag zelf zo veel emotie zou oproepen.

Dat het fysiek een uitdaging zou zijn had ik vooraf wel gedacht, maar mentaal voorzag ik geen probleem.
Achteraf kan ik nog steeds niet bevatten dat ik echt 6 uur lang op een paal heb gestaan. Hier heb ik naderhand fysiek, dan ook tot ieders verbazing (inclusief mijn eigen) helemaal geen last van gehad. Al ben ik er mentaal nog steeds een beetje van ondersteboven.

Weken lang heb ik me individueel ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen om het project 'MIND Young Academy' te steunen.
Uiteindelijk was het dan zo ver, de dag van het evenement #lastmanstanding was aangebroken.
Daar ging ik dan, op naar Schellinkhout om hier samen met 150 anderen mensen op een paal te stappen in het Markermeer.
Ik voel me vaak best wel alleen, maar toen ik daar zo stond en al die mensen op palen om  mij heen zag staan voelde ik me opeens heel sterk 💪🏼 door samen te gaan staan (voor meer openheid over psychische problemen onder jongeren) ieder met zijn eigen motivatie, maar toch voor het zelfde doel.. voelde heel bijzonder.

{ Mijn eigen motivatie & het indrukwekkende bedrag dat ik heb opgehaald voor #MIND kan je  bekijken op mijn actiepagina, door te klikken op de link. Doneer jij ook?

Hopelijk wordt het over een aantal jaar niet meer dan normaal voor mensen om met elkaar praten over pschische problemen en elkaar te vragen hoe het gaat, hoe het nu echt gaat m.b.t. het mentale welzijn.

Mijn dank is groot voor iedereen die op welke manier dan ook zijn steun kenbaar heeft gemaakt naar mij, de organisatie en vooral naar het project 'MIND Young Academy'.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 26-06-2019 | 21:13
€ 25 21-06-2019 | 19:26 ZettumopSannah!!
€ 15 19-06-2019 | 12:07
€ 5 15-06-2019 | 18:27
€ 5 15-06-2019 | 17:41