voor de 4de keer op rij ben ik er weer bij

Saskia Harman

( Lid van team: Stichting Zelfbeschadiging )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (32%)

Ook al wordt #LastManStanding 2020 anders dan voorgaande jaren, toch ben ik er weer bij, voor de 4de keer op rij.

Waarom?? omdat het nog steeds belangrijk is om aandacht te schenken aan jongeren met psychische klachten, om hen te steunen en om geld op te halen om hopelijk klachten te voorkomen.

Ook sta ik dit jaar in een onvoorziene andere hoedanigheid. De voorgaande 3 jaar stond ik als hulpverlener op de paal, samen met mijn mede vrijwilligers van #StichtingZelfbeschadiging en kon ik alles aan.
Begin dit jaar ben ik zelf ziek uitgevallen op mijn werk (ik ben hulpverener in de ggz) door beroepsmatige complexe #PTSS, iets wat ik absoluut niet had kunnen bedenken of heb zien aankomen. Ook ik loop nu als "client" tegen de idioot lange wachtlijsten voor behandeling aan en probeer ik daar waar het kan zo open mogelijk te zijn over wat er aan de hand is....
Ik ben nog steeds Saskia, maar wel Saskia die nu op dit moment anders in het leven staat, die minder levensvreugde heeft, die continue afwegingen moet maken wat ik wel / niet doe ivm weinig energie, ik sta gedurdende de dag in opperste staat van paraatheid ( wat heel vermoeidend is), continue alert of er geen trigger is of dat ik dat kan voorkomen en van teveel stress krijg ik een paniek aanval.... pfffft, ik vind het nogal wat

Genoeg redenen dus om ook dit jaar mee te doen. Of ik het fysiek red om 3 uur lang ergens op te gaan staan, dat weet ik niet, maar het minste wat ik kan doen is om mijn verhaal te delen, aandacht te vragen voor MIND en donaties binnen te halen

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 31-10-2020 | 14:04 Ik vind je superstoer. Love u, bikkel.
€ 25 21-10-2020 | 16:00
€ 10 20-10-2020 | 08:31 Lieve, lieve Sas, Tof dat je jou hiervoor inzet. Ik heb enorme bewondering voor jou kracht ♡ Je bent een topper! Knuffels, Danique.
€ 10 17-10-2020 | 09:44 Super dat je opnieuw meedoet, Saskia! Ik zal het gave sfeertje van het collectieve staan missen, maar ook dit werkt. Succes!
€ 15 21-06-2019 | 06:33