herstel is.. kunnen leven

Sophie van Schaijk

( Lid van team: Stichting JIJ )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 277 (45%)

Mijn naam is Sophie van Schaijk. Ik ben ervaringsdeskundige bij Stichting JIJ, en namens JIJ ga ik ook dit jaar weer zo lang mogelijk op de paal staan tijdens Last Man Standing. :)

Ik vind het belangrijk dat er aandacht en geld blijft komen voor instellingen die zich inzetten voor psychische problemen waardoor herstel voor iedereen mogelijk wordt en blijft.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik, met de juiste hulp, van mijn eetstoornis, automutilatie, borderline en sociale angststoornis heb kunnen herstellen, zelf weer de controle kreeg over mijn eigen leven en weer het leven kan leiden wat ik wil.

Daarnaast ben ik ontzettend dankbaar dat ik bij Stichting JIJ alle kanjers mag ondersteunen die het gevecht aangaan en hard aan herstel werken. Stichting JIJ is een organisatie die zich, door middel van ervaringsdeskundigheid, inzet voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.
Ik heb verschillende (herstelondersteunende) workshops opgezet, groepen begeleid, de inloop begeleid en de kookactiviteit begeleid. Op dit moment ben ik werkzaam als groepsbegeleider. Dit doe ik door mijn eigen ervaringen met een eetstoornis en het herstel hiervan in te zetten als groepsbegeleider. Ik geloof dat iedereen, met de juiste hulp, kan herstellen van een eetstoornis en andere psychische problemen.

Iedereen verdient het om de eigen baas over zijn/haar leven te zijn.

 

Het gedoneerde geld zal deels naar MIND gaan, om psychische problemen bij jongeren te voorkomen door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, maar ook door voorlichting, hulp en advies te bieden.
De andere helft van het bedrag zal naar Stichting JIJ gaan, die het in zal zetten in onder andere het inloophuis, en voor voorlichting en trainingen.
En je motiveert mij (extra) om zo lang mogelijk op de paal te blijven staan!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 23-08-2020 | 19:30 Goed doel en een topcollega
€ 10 10-06-2020 | 11:01 Heel veel succes Sophie. Super dat je je hiervoor inzet, mooi initiatief!
€ 30 05-06-2020 | 21:38
€ 15 02-06-2020 | 22:56 wij zijn trots op jou!!
€ 5 02-06-2020 | 22:35