Rennen voor rust

Stephanie Broek

( Lid van team: Blue Amsterdam )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (40%)

Hardlopen schijnt goed te zijn tegen depressies. Iets waar ikzelf mee te kampen heb en heb gehad. Het afgelopen jaar ben ik dus hard aan de slag gegaan, niet alleen met medicatie en bij de psych. Maar ook door lichamelijke beweging.

5km Hardlopen is voor mij een mijlpaal. Vooral vanwege mn fysieke beperking. Met harlopen maak ik mijn hoofd rustig, de gedachtenstroom komt tot rust, en ik krijg meer uithoudingsvermogen om de pijn aan te kunnen. Steunen jullie mij met dit project?

Met deze actie halen we geld op om psychische problemen te voorkomen bij jongeren. Dit doen we o.a. door de inzet van de MIND Young Studio. De jongeren van de studio gaan met de opbrengst van de MIND Blue Monday Run extra social media campagnes maken om jongeren voor te lichten over depressie. 

En vooral als je in je hoofd in de knoop zit is het fijn om een stap vooruit aangeboden te krijgen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 10-01-2020 | 11:01
€ 10 09-01-2020 | 21:42
€ 15 09-01-2020 | 13:51