Buitengewoon in Balans Mindful walk voor depressie

Tineke Wiersma

( Lid van team: Buitengewoon in Balans Mindful walk voor depressie )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (0%)

Dit jaar wordt de Blue Monday Walk voor de tweede keer georganiseerd in Panningen georganiseerd.

Waarom?

Omdat 1 op de 5 mensen ooit in hun leven een depressie meemaken. Iedereen kent dus wel iemand. Het is dus verwonderlijk dat hier een taboe om hangt.

Het helpt om te praten.

Het helpt om te bewegen.

Ook op een koude maandagavond in januari!

Meedoen?

Iedereen mag mee wandelen met Blue Monday, op 20 januari. Om 19.00 uur is er tijd voor een korte warming-up met de van andere wandelaars. We vertrekken om 19.10 uur en wandelen ongeveer anderhalf uur, zodat ook iedereen die wil, mee kan doen. Tussendoor doen we een aantal Mindful oefeningen en indien je dit wilt is er ruimte om te praten over depressie. Na afloop is er een kop soep bij Thyas in Panningen. We starten ook bij Thyas in Panningen.

Wil je mee wandelen? Stuur dan een email naar info@buitengewooninbalans.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.