Hardlopen maakt je sterker dan ooit

Violet Annaert

( Lid van team: Blue Amsterdam )

Qr
van totaal € 1 (500%)

Hardlopen heeft mij sterker gemaakt dan ooit. Ik ben afgelopen jaar in drie weken tijd twee mensen verloren en ik zat er daardoor flink doorheen. Maar door fantastische trainingen met mijn coach, lange duurlopen, krachttraing en het aanpakken van mijn mindset, voelde ik mij beter dan ooit tevoren. Ik zie dus zeker wat hardlopen voor mensen kan betekenen! Zelf liep ik als kroon op de nare periode de Marathon van Berlijn, drie kwartier sneller en sterker dan ooit!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 18-01-2020 | 14:09 Ondanks dat je zoveel verdriet hebt, zet je een top prestatie neer in de Berlijn Marathon. Vio je bent een super woman. Keep on Running! Liefs Lilian