Project Mind ME

Zoë van Berkel

( Lid van team: Project Mind Me )

Qr
van totaal € 750 (8%)

Na eigen ervaring met psychische klachten, onder andere eetstoornis, depressie, angst, PTSS, wil ik mij nu inzetten voor mind platform.

Op school hebben wij een opdracht gekregen om een project op te zetten voor een goed doel. Dit vond ik een mooie kans om mij in te zetten voor mensen met psychische problemen. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn en hoe graag je eraf wilt komen. Psychische klachten kunnen zich zo ontwikkelen dat je gewoon geen weg terug meer ziet, vooruit, achteruit, links, rechts. Het lijken allemaal eindeloze/doelloze wegen vol pijn en verdriet. Zelfmoord is iets dat 9 van de 10 keer voorkomen had kunnen worden door het bieden van goede hulp. Ook andere psychische problemen kunnen met goede steun heel erg dalen. 

Mind staat daar bij stil en wilt daar iets aan doen. Mind is gesprekspartner ván en aanspreekpunt voor politici, beleidsmakers, beleidsuitvoerders zorgverzekeraars en branche-organisaties. Mind heefd invloed.

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 30-11-2019 | 18:41
€ 40 30-11-2019 | 18:18
€ 15 30-11-2019 | 16:00 Steun en voor goede.doel en dat er betere hulp.instanties komen.