Met je rolstoel de paal op tijdens Last Man Standing?

Normal 3c8b917a7966907004e99e4ea83ce4887084b2f6
07-05-2019 | 20:45

Ja, het kan echt! Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan Last Man Standing. Daarom hebben we dit jaar voor het eerst vier rolstoelpalen: een heuse paal in het water met een plateau dat geschikt gemaakt is voor een rolstoel (niet geschikt voor elektrische rolstoel!). MIND zorgt ervoor dat je met je rolstoel op en van de paal wordt getild. We hebben 4 plekken beschikbaar.

Wat is Last Man Standing?
Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, op een paal staat in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk (max. 6 uur) op jouw paal blijft staan en je actie laat sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Dit doen we om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Met dit bedrag kunnen we voorlichting geven, hulp en advies bieden, openheid bevorderen en de MIND Young Academy op scholen aanbieden. 

Lijkt het je wel wat en/of wil je eerst meer informatie? Kijk dan eens op www.lastmanstanding.nl of neem contact op met Iris van MIND: iris.nijkamp@wijzijnmind.nl