Locatie Last Man Standing 2020 is bekend!

Normal 81cc43d15a8b5a86a23ca7feca0811dedb8a6d38
12-03-2020 | 13:36

Dit jaar vindt de vierde editie van Last Man Standing weer plaats bij Telstar Surfclub in Ermelo aan het IJsselmeer. Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden Nederland: het mooie Strand Horst. Deze unieke, ondiepe en vlakwater locatie is de ideale plek voor Last Man Standing. Bij de Telstar Surfclub kun je loungen op het terras, lekker in het gras of natuurlijk op het strandje!

Route & parkeren

Het adres van de locatie is: Telstar Surfclub, Palmbosweg 36, 3853 LB Ermelo.

De locatie ligt aan de A28. Neem vanaf de A28 afrit 11 Harderwijk-Zuid naar de Palmbosweg Ermelo. Volg de Palmbosweg en bereik dan de bestemming. Rijdt voorbij de surfwinkel van Telstar tot je bij de slagbomen bent. Parkeren kost 5 euro en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

OV & pendelservice

Met het openbaar vervoer reis je naar station Ermelo. Dit station is makkelijk bereikbaar door over te stappen vanaf Amersfoort, Utrecht of Zwolle. Vanaf station Ermelo gaan er gratis pendelbussen naar de Telstar Surfclub, dat is ca. 15 minuten rijden. De pendelbussen stoppen op locatie voor de slagbomen. Het is dan nog 5-10 minuten wandelen naar de surfclub.

Heb je meer vragen over Last Man Standing? Kijk dan alvast bij onze veelgestelde vragen.

Wij hebben er al super veel zin en zullen jullie via de website en per mail op de hoogte houden!