Fay: "Building a life worth living".

Normal 3edcac852e0dc824619cf323c47fc71b0894d8f0
14-09-2020 | 09:00

Hi, Ik ben Fay, 21 jaar en gymdocent in spé. Zelf heb ik genoeg uitdagingen zowel mentaal als fysiek... ik ben hard bezig om volgens de visie van dialectische gedragstherapie; ‘Een leven op te bouwen die de moeite waard is’.

Mijn schooltijd heb ik negatief ervaren, ik heb veel tegenslagen gehad en voelde me niet veilig en onbegrepen. Nu ben ik hard bezig met studeren om de komende generatie kinderen beter onderwijs te bieden. Waar er ruimte is voor onderlinge verschillen en per kind wordt gekeken waar de mogelijkheden liggen. Ik wil een veilige plek bieden voor mijn leerlingen waar ze zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen. Want voor mij is niks mooiers dan de succes ervaring, eigenheid en plezier van mijn leerlingen te zien! Mijn visie als docent is dan ook; ‘Door sport en bewegen jezelf en anderen accepteren waarbij je iedereen wat anders biedt om zo gelijke kansen te creëren’. Ik ben nog lang niet waar ik zou willen zijn maar ik ben onderweg en dat is voor nu goed genoeg.

Ik doe mee aan ‘last man standing’ om aandacht te vragen voor mentale gezondheid en meer openheid te creëren. Om op deze manier anderen te steunen en mezelf uit te dagen! Ik geloof erin dat openheid, kennis en het erkennen van je uitdagingen/problematiek de eerste stap is naar begrip en een verdraagzamer leven.

Met verdragen heb ik ondertussen heel veel geoefend, dus ik heb er vertrouwen in dat ik 3 uur op een stoel/kist kan blijven staan. Ik baal ervan dat het ‘originele’ evenement niet door gaat, maar oplossingen zoeken in bijzondere tijden is ook belangrijk leerpunt!

Ik ben enorm dankbaar voor alle steun en donaties en wens alle deelnemers veel kracht en succes!

Take care, Fay Briggeman - @faybulousx

*** Wil je Fay steunen? Doneer dan op haar actiepagina: https://www.doemeemetmind.nl/actie/fay-briggeman