Last Man Standing I 20 juni 2020 | VOL

Nog te gaan

Doneer nu Schrijf je in
van totaal € 100.000 (18%)
Doneer nu Schrijf je in

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen maximaal 6 uur op een paal staat. Iedere deelnemer staat daar met zijn/ haar eigen verhaal of reden: om te vechten voor goede/ betere zorg, voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, om een statement te maken, voor zichzelf op te komen of om (op) te staan voor iemand anders. 

Het doel
Met de actie willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen te voorkomen en mensen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies  en door het bevorderen van openheid. Zo bieden we de MIND Young Academy op scholen en hebben we de MIND Young Studio, een online platform om jongeren te helpen om te gaan met psychische problemen en het taboe hierop te doorbreken. Daarnaast biedt MIND nog andere projecten en activiteiten op het gebied van het verbeteren van psychische gezondheid en het voorkomen van psychische problemen. 

Inschrijven
Net als in 2019 staan we ook dit jaar weer met 300 deelnemers op een paal, dat is indrukwekkend! Je betaalt € 25,- inschrijfgeld. Hiervoor krijg je je eigen paal, je eigen actiepagina, wat eten en drinken, entree op het terrein en een onvergetelijke ervaring. 

Let op! Het event is vol! Meld je aan voor de reservelijst door een mail te sturen naar: inge.brekelmans@wijzijnmind.nl

Publiek
Kun of wil je niet op een paal staan, maar wel graag iemand aanmoedigen? Je bent van harte welkom als publiek! Neem een kleedje mee en geniet van een gezellige dag met festivalsfeer aan de waterkant. 

Wil je eerst even het sfeertje proeven? Check dan de aftermovie van 2019:- Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

- Lees hier de deelnemersvoorwaarden.

 

Heb je vragen of opmerkingen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Neem gerust contact op met Inge Brekelmans: inge.brekelmans@wijzijnmind.nl. 

Deelnemersvoorwaarden

 1. Last Man Standing (verder te noemen 'LMS’) is een initiatief van en wordt georganiseerd door MIND, Stationsplein 125, 3818 LE Amersfoort.
 2. LMS wordt gehouden op een door de organisatie nader te bepalen locatie en datum. MIND maakt ruim van tevoren de locatie en datum bekend via de website.
 3. Inschrijving geschiedt uitsluitend onder deze voorwaarden, zoals door MIND bepaald.
 4. LMS is een (recreatieve) actie zonder wedstrijdelement en mag derhalve ook niet als officiële wedstrijd gekwalificeerd worden.
 5. Deelname aan LMS is alleen mogelijk voor ingeschreven deelnemers.
 6. Deelnemers jonger dan 18 jaar moeten begeleid worden door een ouder/ begeleider. 
 7. Deelnemen aan LMS is vrijwillig, op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid van deelnemer. MIND aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, waaronder begrepen, ongevallen, letsel- en gezondheidsschade, schade als gevolg van diefstal die zou kunnen ontstaan of is ontstaan voorafgaand aan, tijdens of na afloop van deelname aan LMS. Dit geldt ook voor schade door het afgelasten of verplaatsen van LMS.
 8. LMS vergt een zware lichamelijke en mentale inspanning. Door deel te nemen verklaart de deelnemer in goede gezondheid te verkeren en elke deelnemer verklaart dat het zijn eigen verantwoordelijkheid is om te bepalen of zijn mentale en fysieke gesteldheid voldoende is voor deelname aan LMS.  
 9. Deelnemer dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade door hem aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP).
 10. Deelnemen kan zowel individueel als in teamverband.
 11. Het inschrijfgeld is per persoon € 25,00 (vijfentwintig euro) en zal, indien deelnemer niet mee doet of zich afmeldt, niet worden teruggestort. Ook reeds gedane sponsordonaties worden dan niet gerestitueerd.
 12. Het doel van dit evenement is MIND steunen in de strijd voor een mentaal gezonde jeugd. Iedere deelnemer wordt gevraagd om een minimaal bedrag aan sponsorgeld op te halen van € 250,- per persoon (incl. inschrijfgeld). 
 13. MIND behoudt zich het recht voor de start- en/of finishtijd en/of -plaats te wijzigen of LMS geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden, beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht.
  1. Indien dit het geval is, zal de organisatie zich tot het uiterste inspannen om een alternatief evenement te organiseren.
 14. Deelnemer dient minimaal in het bezit te zijn van een geldig A-zwemdiploma.
 15. Deelnemer is verplicht rekening te houden met andere deelnemers, natuur en milieu.
 16. Aanwijzingen van de organisatie, politie, beveiliging en overige medewerkers dient deelnemer altijd op te volgen.
 17. Deelnemer gaat ermee akkoord dat er mogelijk video- en foto- opnamen van hem worden gemaakt tijdens zijn deelname aan LMS en geeft onvoorwaardelijke toestemming aan MIND om deze opnamen te gebruiken voor promotionele doeleinden van MIND.
 18. MIND kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement moet worden afgelast.
 19. Indien LMS wordt geannuleerd worden de overgemaakte donaties en of sponsorbedragen niet gerestitueerd.
 20. Het is voor deelnemers niet toegestaan huisdieren mee te nemen.
 21. In alle voorkomende gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist het projectteam van MIND.
 22. Tijdens LMS is het deelnemer verboden op enigerlei wijze:
  1. Zich aanstootgevend te gedragen of te kleden;
  2. Reclame-uitingen voorhanden te hebben, behoudens met toestemming van MIND;
  3. Voorwerpen voorhanden te hebben die in redelijkheid een gevaar kunnen opleveren of een ernstige mate van hinder kunnen veroorzaken voor andere deelnemers.
 23. Overtreding van het bij of krachtens deze voorwaarden gestelde kan leiden tot (voorwaardelijke) uitsluiting van (verdere) deelname.
 24. Medisch gekwalificeerd personeel behoudt te allen tijde het recht om deelnemers ten tijde van LMS op medische gronden verdere deelname aan LMS te ontzeggen.
 25. MIND spant zich tot het uiterste in om de rechten op teksten, foto's, illustraties, kaarten, overig grafisch materiaal, (handels-)namen, merken, logo's en databanken te achterhalen en te respecteren. De auteursrechten, merkenrechten en/of enige andere intellectuele eigendomsrechten van het voor bescherming in aanmerking komende materiaal of recht berusten bij het bedrijf of persoon dat van dit materiaal of recht gebruik maakt.
 26. Met het inschrijven voor LMS verklaart de deelnemer zich bekend en akkoord met het bovenstaande reglement.

 

Bekijk alle
€ 10 02-04-2020 | 01:17 Aan: Aandacht voor psychische kwetsbaarheden Deze geweldige vrouw verdient het!
€ 25 29-03-2020 | 11:14 Aan: Quinty actie voor Last Man Standing 20 juni 2020 Omdat het een goede zaak is en omdat wij ons ook persoonlijk betrokken voelen
€ 15 27-03-2020 | 22:33 Aan: Stille waters hebben hoge paaltjes
€ 10 26-03-2020 | 16:17 Aan: Ik doe mee aan Last Man Standing op 20 juni 2020
€ 25 24-03-2020 | 07:45 Aan: Op een paal voor KOPP/KOV! Ik hoorde je podcast bij Focus Wetenschap en werd geraakt door je moed om over je problemen door je jeugd te praten. Ik ben blij dat je een stem bent voor mensen die zijn opgegroeid met labiele ouders!
Bekijk alle

Locatie Last Man Standing 2020 is bekend!

12-03-2020 | 13:36 Dit jaar vindt de vierde editie van Last Man Standing weer plaats bij Telstar Surfclub in Ermelo aan het IJsselmeer. Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden Nederland: het mooie Strand Horst. Deze unieke, ondiepe en vlakwater locatie is de ideale plek voor Last Man Standing. Bij de Telstar Surfclub kun je loungen op het terras, lekker in het gras of natuurlijk op het strandje! Route & parkeren Het adres van de locatie is: Telstar Surfclub, Palmbosweg 36, 3853 LB Ermelo. De locatie ligt aan de A28. Neem vanaf de A28 afrit 11 Harderwijk-Zuid naar de Palmbosweg Ermelo. Volg de Palmbosweg en bereik dan de bestemming. Rijdt voorbij de surfwinkel van Telstar tot je bij de slagbomen bent. Parkeren kost 5 euro en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. OV & pendelservice Met het openbaar vervoer reis je naar station Ermelo. Dit station is makkelijk bereikbaar door over te stappen vanaf Amersfoort, Utrecht of Zwolle. Vanaf station Ermelo gaan er gratis pendelbussen naar de Telstar Surfclub, dat is ca. 15 minuten rijden. De pendelbussen stoppen op locatie voor de slagbomen. Het is dan nog 5-10 minuten wandelen naar de surfclub. Heb je meer vragen over Last Man Standing? Kijk dan alvast bij onze veelgestelde vragen. Wij hebben er al super veel zin en zullen jullie via de website en per mail op de hoogte houden!
Lees meer