Last Man Standing 2019: Een dag om nooit te vergeten!

08-07-2019 | 09:57

Zaterdag 22 juni was het zover, de derde editie van Last Man Standing. 300(!) mensen stonden op een paal om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en openheid over psychische problemen te bevorderen. Sommigen stil, anderen uitgelaten of zelfs dansend, maar allemaal heel vastberaden om zo lang mogelijk te blijven staan - of dat nou een kwartier was of 6 uur. Ze kregen steun van Jasper Demollin, die terwijl hij zelf op een paal stond in gesprek ging met de andere deelnemers, plaatjes aankondigde en zelfs een bingo verzorgde. Maar vooral werden ze gesteund door elkaar en door het publiek. Iedereen die van de paal af ging werd op gepaste wijze onthaald. Echt een dag om nooit te vergeten.

Resultaat
Aan het einde van de dag was er ruim € 85.000,- opgehaald voor voorlichting, hulp en advies voor jongeren. Én door alle aandacht voor Last Man Standing is de drempel om te praten over psychische problemen hopelijk weer wat lager geworden.

Bedankt!
Dank aan alle deelnemers, het publiek, de vrijwilligers, donateurs, de mensen die hebben opgetreden, de mensen van Telstar Surfclub en iedereen die heeft gedoneerd!

Volgend jaar meedoen?
Je kunt je nu al aanmelden voor de volgende editie van Last Man Standing op 20 juni 2020! Ga naar www.lastmanstanding2020.nl om je aan te melden. Tot 1 oktober kun je dat gratis doen. Daarna is het inschrijfgeld
€ 25,- per persoon.