Spectaculaire hoofdlocatie Last Man Standing 2021!

30-06-2021 | 09:42

Jaaaahhhh! Eindelijk is de hoofdlocatie van Last Man Standing 2021 bekend: Op zaterdag 30 oktober staan we met honderden mensen samen bij Het Muziekgebouw aan ’t IJ, te Amsterdam!

We hebben voor deze locatie in onze hoofdstad gekozen, omdat we hiermee midden ín de samenleving staan. Precies waar we de bespreekbaarheid van psychische gezondheid willen verbeteren. Bovendien staan we op een prachtige plek aan het water.

In oktober kunnen we vanwege de temperatuur niet op palen ín het water staan, maar wel vlakbij het water. Het water van het IJ ligt pal achter Amsterdam Centraal station en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (en ook met de auto trouwens). Ondanks dat Last Man Standing dit jaar eind oktober plaatsvindt, kunnen we dus toch buiten en bij het water staan. En het allermooiste is: We kunnen eindelijk ook weer SAMEN staan! Er is plek voor maar liefst 750 mensen op het dek.

Het Muziekgebouw heeft een overkapping, waarmee we grotendeels droog kunnen staan. We huren ook de benedenverdieping van het gebouw, zodat we naar binnen kunnen als dat echt nodig is.

Op zaterdag 30 oktober staan we samen, op een van meest opvallende locaties van Nederland. Hiermee zorgen we er met z’n allen voor dat we gezien worden en dat psychische gezondheid het gesprek van de dag is. Bekijk de locatie Muziekgebouw aan ’t IJ op Google Maps

Behalve op de hoofdlocatie, is het dit jaar ook mogelijk om in Utrecht, Groningen en thuis mee te doen. De precieze locaties in Utrecht en Groningen worden op een later moment bekend gemaakt.

Wil jij je aanmelden, dan kan dat hier: https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/.

Heb jij je al aangemeld en wil je plek voor reserveren voor Last Man Standing @Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam? Stuur dan even een mail naar sabina.vissers@wijzijnmind.nl. LET OP: Wanneer je al aangemeld bent voor de locatie “@Headquarters” hoef je niet te mailen, want dan wordt er automatisch plek voor je gereserveerd in Amsterdam.

Wij hebben er nu al héél veel zin in en we hopen jij ook!

Met hartelijke groeten,

 

Het team van MIND