Last Man Standing@home I 31 oktober I Doe mee!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 125.000 (103%)
Wij hebben samen al 100 km afgelegd

Last Man Standing@home I 31 oktober 2020 I 12.00 - 15.00 uur

Last Man Standing@home* is een uniek evenement waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) gaat staan. Je kunt gaan staan op een krukje, bankje of boomstronk. Of een paal natuurlijk ;)  Zolang het maar veilig is. 

Via een online livestream zijn we gedurende die 3 uur (van 12.00 tot 15.00 uur) met elkaar verbonden, dus staan we toch een beetje samen. En net als bij de andere edities houden we de stemming er in met o.a. BN’ers, muziek, entertainment en interviews.

Wat is het doel?
Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is hard nodig.

Waarom meedoen?
Jaarlijks overlijden er ruim 1900 mensen aan zelfdoding, waarbij het aantal zelfdodingen onder jongeren stijgt. Het probleem zit ‘m vaak nog in het niet (durven) praten over wat er in je hoofd omgaat, schaamte, taboe… Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we op deze manier projecten, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning.

Doe je mee?
Leuk, klik op de inschrijfbutton rechts op de pagina om je eigen actiepagina aan te maken, met de reden waarom je mee doet en leuke foto’s van jezelf. Je kunt er ook voor kiezen een team te starten samen met je vrienden of familie. Jouw pagina kun je vervolgens online delen om jouw mooie actie te promoten en zo geld op te halen voor MIND!

* Dit jaar vindt de 4e editie van Last Man Standing plaats. Vanwege het coronavirus kan het event op de palen in het water niet doorgaan. Daarom hebben we het event in een ander jasje gestoken: Last Man Standing@home. 

Meer info

Aftermovie 2019
Hieronder vind je de aftermovie van 2019. Uiteraard ziet het er dit jaar anders uit met de @home- versie. Maar volgend jaar gaan we weer voor dit mooie sfeertje: 


Heb je vragen? Mail naar Iris Nijkamp: iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

Wil jij onderdeel worden van een spraakmakend event? Dat vinden we hartstikke tof. Bekijk hieronder de mogelijkheden om sponsor te worden van Last Man Standing@home. Meer weten of vragen? Neem contact op met Sander Slootmaker: sander.slootmaker@wijzijnmind.nl of 06- 1019 9234.

Bekijk alle
€ 15 13-11-2020 | 11:11 Aan: Last child standing
€ 15 11-11-2020 | 12:48 Aan: Team Staan met die Banaan BoZ
€ 25 11-11-2020 | 09:37
€ 25 10-11-2020 | 13:55 Aan: last man standing 2020 Quinty Ik ben ongelofelijk optimistisch over de aanstormende jonge generatie, die vooral wil bijdragen aan een betere wereld en impact wil hebben. Maar juist in dat "aanstormen" zit een risico. De druk is groot. En daarom juich ik een initiatief dat zich richt op de mentale gezondheid van deze mooie groep jongeren van harte toe. BB.
€ 25 10-11-2020 | 06:21 Aan: Ik doe mee aan Last Man Standing@home op 31 oktober
Bekijk alle

518 deelnemers Last Man Standing halen 126.000 euro op voor jongeren met psychische problemen

02-11-2020 | 10:28 De vierde editie van Last Man Standing van MIND was een groot succes: 518 deelnemers door het hele land stonden letterlijk op voor jongeren met psychische problemen. Samen haalden ze meer dan 126.000 euro op voor MIND-projecten die jongeren helpen met psychische problemen om te gaan, of deze te voorkomen. De deelnemers waren verbonden door een livestream, gepresenteerd door Jurre Geluk, met optredens van Wulf, Bizzey, Jesse Laport, Laura van Kaam en Sylvia Aimee. Ondanks de fysieke afstand was er een sfeer van saamhorigheid, onder meer door de mooie persoonlijke gesprekken met deelnemers en artiesten en de hartverwarmende acties.Deelnemers stonden alleen of met meerdere mensen (op gepaste afstand) op een zelfgekozen object drie uur lang stil voor jongeren met psychische problemen. Sommige mensen kozen een eigen vorm, zoals de actie Last Man Riding waarbij bijna 30 mensen drie uur lang op verschillende locaties op een paard reden.Bij de vorige drie edities van Last Man Standing probeerden mensen zes uur lang op een paal te blijven staan in het Markermeer of bij Strand Horst, de digitale variant duurde dit jaar drie uur. Zanger Wulf, die in de uitzending vertelde dat hij het moeilijk vindt om camera’s op zich gericht te zien, sloot het event af met het nummer ‘Mind Made Up’. Inschrijven Last Man Standing 2021 De 5e editie van Last Man Standing is op 3 juli 2020. Vanaf nu is de inschrijving geopend, dus meld je snel aan: www.lastmanstanding2021.nl 
Lees meer