MIND Blue Monday - Beek (L) 19.00 uur

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal a7a1eaad19b900e3efd0330f880e152da2f63734
van totaal € 1.000 (0%)

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseren wij, Floor en Nicole van Mindful Run Beek-Sittard, de MIND Blue Monday Run in Beek (L). Het is geen officiële wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. 

Wie loopt deze maandag met ons mee?
‘Maar ik ben al zo moe, laat staan dat ik ook nog moet gaan hardlopen’ of ‘ik kan helemaal niet hardlopen’ hoor ik je al zeggen. Meedoen met de Blue Monday Run kan de eerste stap zijn waardoor je je weer beter gaat voelen. Samen lopen we een rondje door de Poort naar het Heuvelland in Beek. Het motto is ‘samen uit, samen thuis’ dus we maken er een comfortabel tempo voor iedereen van, ook voor jóu dus! Iedereen kan meedoen, ook als je (denkt) nog geen goede conditie te hebben.

Als runningtherapeut/ loopcoach bij Loop met Floor en Mindful Run instructeur bij Mindful Run Beek-Sittard, weten wij: Floor en Nicole, dat hardlopen je kan helpen. Het maakt je hoofd leeg en geeft je ontspanning en een voldaan gevoel. Misschien heb je last van depressieve gevoelens of zie je het allemaal wat somber in. Of misschien ken je iemand in jouw omgeving die hiermee worstelt. Door samen op pad te gaan, zul je ervaren dat je kunt harTlopen in plaats van harD te lopen.

Praktische info
- Locatie: vertrek vanaf Sporthal de Haamen in Beek, Haamen 2, Beek (L) 
- Tijdstip: 19.00 uur
- Afstanden: 2,5 km; dit rondje kun je vaker lopen
- Meedoen? Klik op 'start actie' en volg de te doorlopen stappen

Waar doe je het voor?
Met jouw bijdrage (door mee te lopen of te doneren) steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel. 

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep. 

Iris Nijkamp

iris.nijkamp@wijzijnmind.nl