MIND Blue Monday Run - Amsterdam Vondelpark

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal 0da09460a248eaf4611e03a0f6adbdd7429af846
van totaal € 1.000 (8%)

Maandag 15 januari is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Voor velen niet de leukste dag van het jaar.  Wat kun je nou beter doen op de meest sombere dag van het jaar dan bewegen? Samen met anderen.

Maak een donatie naar keuze over en loop mee:
- Datum: 15 januari
- Tijd: 20:00
- Plaats: VondelCS.
- Afstand: Een rustig rondje van ongeveer 4 kilometer.

Het gaat mij niet om een grote prestatie, maar samen een rustig rondje hard te lopen en rustig te ademen. Ondertussen leg ik je ook graag uit hoe een rustige ademhaling kan helpen om minder gestrest te raken.

Op blue monday zijn er verschillende Blue Monday Runs* in Nederland om aandacht te vragen voor depressie. En om geld op te halen voor betere hulp. Doe je mee?

Waar doe ik het voor?
Na twee pittige knieoperaties kon ik lange tijd niet meer hardlopen, hierdoor miste ik een manier om mijn overtollige energie en stress kwijt te raken. Inmiddels weet ik hoe belangrijk bewegen voor mij is en help ik graag mee in de strijd tegen depressie.

Waar doe je het voor? 
Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel.

Er zijn al bijna 60 supportgroepen in Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan 1 persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

* Het zijn geen officiële wedstrijdlopen, maar sponsorlopen voor MIND Blue.

Doe je mee? Klik dan op 'start actie', kies je afstand en maak je eigen pagina aan!

Iris Nijkamp

iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

Bekijk alle donateurs
€ 10 16-12-2017 | 09:46 Aan: Blue Monday Vondelpark Run
€ 10 16-12-2017 | 09:04 Aan: Blue Monday Vondelpark Run
€ 50 11-12-2017 | 17:58 Aan: Blue Monday Vondelpark Run Yes, very goed bezig. Ik ben er niet om je aan te moedigen, want in India, maar maak bij deze een donatie over. Zo'n supportgroep is super goed en hard nodig ook! Te weten dat je niet de enige bent en je ervaringen kunnen delen kan echt een lichtpunt zijn in je week. Ik steun dit graag! Zet em op en veel liefs Tamara
€ 15 10-12-2017 | 12:38 Aan: Blue Monday Vondelpark Run