MIND Blue Monday Run - Veldhoven

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal b3c0a7bde56689a00cb8d2c7672095de60bf1555
van totaal € 1.000 (0%)

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday. Op deze dag organiseer ik, Tamara; van Spitters Coaching, de MIND Blue Monday Run in Veldhoven. Het is geen officiële wedstrijdloop, maar een sponsorloop voor MIND Blue. De afstand van 1 rondje is ongeveer 2 km, die je zo vaak kunt lopen – wandelen als je wilt.  

Wie loopt- wandelt deze maandag met mij mee?

Ik geloof erin dat iemand moet bewegen. Bewegen is kracht!

“Merk jij ook op dat de maatschappij om ons heen versneld en dat verwachtingen hoog liggen? En merk je dan ook op dat ieder in je omgeving hier verschillend op reageert? Dat steeds meer mensen uitdagingen hebben met keuzes maken. Het goed willen doen voor iedereen. Het leven leeft hen i.p.v. dat ze het zelf creëren.

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de zorg, binnen het Maxima Medisch Centrum, Rode kruis en Mappa Mondo, heb ik als trainer & coach een bijzonder krachtig programma kunnen creëren waardoor mensen zelf tot de kern kunnen komen van deze uitdagingen. Daardoor is het bijzonder waardevol.

Zowel bij de runningtherapie als bij de bootcamp staat het mentaal en fysiek in beweging krijgen van mensen centraal. Ben of ken jij iemand voor wie deze blue Monday run van waarde kan zijn? Stuur me een whats-app bericht of mail naar contact@spitterscoaching.com en loop mee!

Bewegen is kracht!

Praktische info
- Locatie: Vlasroot, Veldhoven
- Tijdstip: 10:30 
- Ronde van +/- 2 km. die je zo vaak als je wilt kunt lopen.

Geniet van het buiten zijn en in beweging komen!

Waar doe je het voor?
Met jouw bijdrage (door mee te lopen of te doneren) steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en door ontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel. 

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan een persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep. 

Doe je mee? Klik dan op 'start actie' en maak je eigen pagina aan! 

Iris Nijkamp

iris.nijkamp@wijzijnmind.nl