MIND Blue Monday Run - Uden

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal 1b204a3049ee3cb2234c63dd6f615ecd23094f99
van totaal € 1.000 (1%)

Op maandag 15 januari 2018 is het weer de Blue Monday, een dag die bekend staat meest sombere dag van het jaar.

Op deze dag organiseer ik, Runningtherapeut Kim van Lee, de MIND Blue Monday Run in Uden. Het is geen hardloopwedstrijd, maar een sponsorloop voor MIND. Hiermee wil ik extra aandacht vragen voor depressie, en voor donaties voor betere hulp. 

Loop deze maandag met mij mee en ervaar wat lopen voor je doet!

Loop samen met mij mee, en ervaar wat natuur en beweging kan doen met je gevoel. Wanneer ik me somber en lusteloos voel, haal ik energie uit het hardlopen en de frisse buitenlucht. Ik kom niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk weer in beweging.

Door met een runningtherapeut te gaan hardlopen zet je jezelf letterlijk weer in beweging. Runningtherapie kan je helpen om jezelf te bevrijden van de somberheid en stress. Op deze Blue Monday lopen we samen en geef ik je een indruk wat hardlopen met je kan doen. Het gaat niet om de prestatie, maar om de beleving en jezelf in beweging brengen in de frisse natuur. Kun je (nog) niet rennen? Geen probleem, dan passen we het tempo aan.

Praktische info:

Waar doe je het voor?
Met jouw actie steun je direct mensen met een depressie. Al het ingezamelde geld van deze Blue Monday Run stelt MIND beschikbaar voor het uitbreiden en doorontwikkelen van de supportgroepen van de Depressie Vereniging. In deze groepen vertellen mensen elkaar hoe zij leven met hun depressie. Zo'n groep kan een belangrijke rol (gaan) spelen in iemand zijn of haar leven. Het zorgt voor herkenning en erkenning. En het draagt bij aan herstel. 

Op dit moment zijn er al bijna 60 supportgroepen in heel Nederland. Om deze supportgroepen te laten bestaan en uit te kunnen breiden, is geld nodig. Voor € 200,- kan 1 persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Doe je mee? Klik dan op 'start actie' en maak je eigen pagina aan! 

Iris Nijkamp

iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

Bekijk alle donateurs
€ 5 15-01-2018 | 11:23
€ 5 27-12-2017 | 19:37 We lopen mee in uden goede actie om hier gehoor aan tegeven .
€ 5 23-12-2017 | 19:26