Stress to Impress

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal c4afd4933d97ec98b67a617b0789dcc8a3f31e55
van totaal € 6.000 (6%)

Op 28 september 2017 organiseren wij (MIND & To my loved ones) het event ‘Stress to Impress’ op de VU in Amsterdam. Het doel van dit event is jongeren tools en tips te bieden om relaxed het nieuwe studiejaar in te gaan. Tijdens het event gaat de documentaire ‘Stress to Impress’ in première en worden er spoedcolleges gegeven over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door' Erik Scherder & Olympisch schaatser Stefan Groothuis.

Waarom dit event?
De hoogste cijfers halen, de perfecte foto op sociale media zetten en de allerleukste, mooiste en de beste zijn; we leven anno 2017 in een maatschappij waarin we veel waarde hechten aan presteren en competitie aangaan met elkaar. Dat is allemaal prima, tenzij het je een burn-out, depressie of zelfs suïcidale gedachten oplevert.

Acht op de tien jongeren (79%) ervaart prestatiedruk, en bijna de helft van de jongeren (45%) is wel eens thuisgebleven van school of studie, omdat zij oververmoeid of opgebrand waren van de stress. Alles moet steeds maar beter en sneller en dat geeft jongeren vaak het gevoel dat ze nooit aan het perfecte plaatje kunnen voldoen. Dat moet anders!

Première documentaire en spoedcolleges door Bas Haring, Erik Scherder en Stefan Groothuis
Tijdens het event gaat de documentaire ‘Stress to Impress’ in première en krijgen bezoekers op een interactieve en luchtige manier informatie over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring, hoogleraar en graag geziene gast bij 'De Wereld Draait Door' Erik Scherder & Olympisch schaatser Stefan Groothuis.
We behandelen vijf thema’s die te maken hebben met prestatiedruk, namelijk: ouders, studie, keuzestress, sociale media en ontspanning.

Maak Stress to Impress mede mogelijk!
Vind jij net als wij dat jongeren de toekomst zijn en dat het essentieel is dat ze op jonge leeftijd al worden voorgelicht, zodat problemen niet verergeren? Word sponsor van Stress to Impress! Elke bijdrage telt.

Benieuwd naar onze sponsorpaketten? Klik hier.

Heb je vragen, neem vooral contact op! Stuur een mail naar: marianne.pranger@wijzijnmind.nl

Praktische informatie
Wat:
première docu Stress to Impress en spoedcolleges van Bas Haring, Erik Scherder en Stefan Groothuis
Voor wie: alle jongeren die last hebben van prestatiedruk of er meer over willen weten
Waar: VU Amsterdam, De Boelelaan 1105
Hoe laat: Inloop vanaf 19.30 uur
Kosten: € 10,-

Lees alles over Stress to Impress op www.MINDyoung.nl

Maak Stress to Impress mede mogelijk!
Als sponsor van ‘Stress to Impress’ krijg je de gelegenheid om in direct contact te komen met jongeren. Daarnaast geef je als sponsor aandacht aan een belangrijk thema: het welzijn van jongeren in Nederland. De depressie, burn-out en suïcide cijfers zijn enorm hoog onder deze doelgroep, en daar proberen wij met ‘Stress to Impress’ verandering in te brengen! Vind jij net als wij dat jongeren de toekomst zijn en dat het essentieel is dat ze op jonge leeftijd al worden voorgelicht, zodat problemen niet verergeren? Als sponsor draag je onze missie een warm hart toe. Uiteraard krijg je er ook wat voor terug:

Pakket 1 – vanaf € 100,-

* Vermelding van jouw bedrijfslogo op de website van MIND & To my loved ones.
* Mogelijkheid insert goodybag

Pakket 2 – vanaf € 150,-

* Vermelding van jouw bedrijfslogo op de website van MIND & To my loved ones.
* Vermelding op sociale media van MIND & To my loved ones
* Mogelijkheid insert goodybag

Pakket 3 – vanaf € 200,-

* Vermelding van jouw bedrijfslogo op de website van MIND & To my loved ones.
* Vermelding op sociale media van MIND & To my loved ones
* Jouw bedrijfsnaam wordt tijdens ‘Stress to Impress’ vertoont op de sponsorwall bij de rode loper.
* Mogelijkheid insert goodybag

Pakket 4 – overig
Uiteraard is het altijd mogelijk meer te sponsoren dan de bovengenoemde bedragen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Heb je nog andere, leuke ideeën om ‘Stress to Impress’ te ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk alle donateurs
€ 150 06-09-2017 | 16:04
€ 200 05-09-2017 | 09:28 Een erg sterk doel en ik ben blij dat wij hierin een steentje kunnen bijdragen.
€ 25 19-07-2017 | 16:10 Steeds harder is het nodig om onszelf én onze kinderen bewust te maken van de invloed die de wereld om ons heen kan hebben op onze psychische gezondheid en dat we zelf keuzes kunnen maken om hier op een gezonde manier mee om te gaan. Dat begint bij voorleven én voorlichting. Niet alleen door ouders (want welke gezonde puber neemt nu iets aan van pa en ma?) maar ook door jongeren en instanties die de taal van jongeren spreken. Daarom mijn donatie voor jullie belangrijke werk. Goed bezig MIND!
€ 5 29-05-2017 | 15:26 Love you guys x
€ 5 29-05-2017 | 15:25