BewustInBeweging Anne-Marie en Linda Rijm

DRACHTEN: MINDful Walk
van totaal € 250 (99%)

Doe jij mee met onze Blue Monday MINDful Walk op 20 januari !?

Blue Monday wordt ervaren als meest deprimerende dag van het jaar. Juist op deze dag vragen wij aandacht voor depressie. Dat vinden wij nodig omdat bijna 1 op de 5 Nederlanders ooit in het leven te maken krijgt met een depressie en dat heeft een grote impact op de persoon zelf en op de hele naaste omgeving. Uit ervaring kunnen wij daarover meepraten.

Tegenwoordig wordt bij depressie vaak runningtherapie aanbevolen in plaats van medicatie of naast medicatie. Maar met wandelen maak je ook stofjes aan die jou beter laten voelen.

We vinden het belangrijk dat om het taboe rondom depressie te doorbreken. Door en over te praten en letterlijk ervoor in beweging te komen.

Ervaar dus zelf eens de kracht van het wandelen en doe mee met deze Blue Monday MINDful Walk.

 

Wat gaan we doen?

Bij deze Mindful Walk combineren we wandelen met een vleugje praktische en eenvoudige mindfulness. We passen het tempo aan de groep aan zodat iedereen mee kan doen. 

 

Wanneer en waar?

Maandag 20 januari van 19.00 uur-20.15 uur

Startlocatie: Theo van Doesburgstraat bij het speeltuintje tegenover nr. 20.

 

Kost het me wat?

Deelname is gratis! Jouw sponsorbedrag is wel zeer welkom en wordt volledig gegeven aan MIND. Klik op doneren.

Wij stimuleren daarmee met elkaar dat MIND zich kan blijven inzetten voor mensen met een depressie en mensen met psychische problemen in het algemeen.

 

Loop je mee? 

Wil je me dan een mailtje sturen? Mailen kan naar: lindarijm@gmail.com. Ook als je niet meeloopt, mag/kan je natuurlijk wel doneren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 21-01-2020 | 22:40
€ 5 20-01-2020 | 20:46
€ 5 20-01-2020 | 12:08
€ 5 20-01-2020 | 10:47
€ 10 20-01-2020 | 03:24