Blue Monday Run Zandvoort

ZANDVOORT: Verbreek het taboe over depressie, ren je mee?
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (146%)

Doe mee met de Blue Monday Run in Zandvoort op 20 januari 2020 !

 

Ben je geen fanatieke hardloper maar wil jij je wel inzetten voor meer openheid over het onderwerp ''depressie''? Dan ben je in mijn team op de juiste plaats! 
 
Mijn doel voor deze run is om het taboe van het onderwerp ''depressie'' te verbreken en het bespreekbaar te maken. 
Ik merk nog steeds hoe lastig het is om over dit onderwerp te praten en ik wil mij graag voor dit grote probleem inzetten. Je kunt ook meedoen om bekenden, vrienden en familie te steunen: ik denk dat iedereen nu zeker aan een persoon denkt die worstelt met sombere en negatieve gevoelens. 
 
De run in Zandvoort gaat niet om wie het snelste is en wie het beste kan (hard)lopen (want dat kan ik zelf ook niet).
De donkere maandag avond gaan we veranderen in een positieve en gezellige run.
 
Informatie 
 
Startlocatie:               Club Nautique Zandvoort 
Let op tijden zijn gewijzigd:
Aanvang:                   19:00 uur 
Begin run:                  19:30 uur 
Aantal kilometer:        +/- 4
 
Bij de startlocatie is er een mogelijkheid om je spullen op te bergen en je om te kleden. 
Je kunt parkeren tegenover de locatie op de Boulevard van Zandvoort (0,50 cent per uur).
 
De maken een rondje door Zandvoort van circa 4 kilometer. 
Je kunt er voor kiezen om dit te rennen, te lopen of een mix van beide. 
Maak je geen zorgen, we doen het op een rustig tempo zodat iedereen het aan kan. 
 
Het leuke aan deze run is, dat we het gezellig afsluiten bij Club Nautique* op het strand van Zandvoort met een hapje en een drankje!
 
*Het word op prijs gesteld dat je een consumptie nuttigd op locatie, deze lieve mensen bieden ons de ruimte aan. 
 
 
 
Meld je nu aan via de knop ''ik wil in dit team'', we maken er een leuke avond van voor een heel goed doel! 
 
Mocht je ons alleen willen aanmoedigen? Alle donaties zijn meer dan welkom ♥
 
Zie ik jou 20 januari in Zandvoort?
 
Liefs,
Fardau

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 19-01-2020 | 23:51
€ 12,30 19-01-2020 | 23:01
€ 10 19-01-2020 | 17:26
€ 10 19-01-2020 | 17:25
€ 10 19-01-2020 | 17:22 Ik vind het een mooi doel.
Bekijk alle

NOG 15 DAGEN TE GAAN

31-12-2019 | 12:45 Lieve deelnemers, Het aftellen is begonnen... nog 19 dagen te gaan tot de  Blue Monday Run!Hierbij een paar tips voor een goede voorbereiding:* Oefening baart kunst Gedurende deze dagen raad ik aan om meer te gaan lopen en/of hardlopen.Dit voorkomt blessures doordat je lichaam zich dan voorbereid. Ga vooral niet de eerste keer meteen 5 km (hard)lopen, elke dag een stukje meer is beter dan alles in 1 keer.Uiteindelijk gaat het niet om de afstand en de snelheid! * Warming up & cooling down Om spierpijn en blessures te voorkomen is deze stap heel belangrijk. Dit is niet nodig, dacht ik de eerste keer maar daar denk ik nu anders over..Als je van te voren gaat rekken/strekken/springen etc. heb je minder last van je spieren.Als je klaar bent kun je de laatste 5 minuten gaan lopen, dit is de cooling down. * Goede schoenenDe basis zijn je schoenen: ik moet zelf ook nog een goed paar kopen, op het laatste moment (oeps)..* Warme kleding Zorg ervoor dat je warme kleding meeneemt waarin je soepel kan bewegen.De verwachte temperatuur zal tegen het vriespunt zijn die avond.Onderkoeling wil ik graag voorkomen! Neem daarom vooral je handschoenen, muts en thermokleding mee. * Opvallen in het donkerHet is belangrijk dat we met zijn opvallen wanneer we in het donker aan het lopen zijn.Ik zal zorgen voor opvallende materialen voor iedereen.Maar mocht je zelf een lichtje hebben of reflecterende sportkleding neem die dan gerust mee.Heel veel succes en een heel mooi, liefdevol & gelukkig 2020 gewenst!!!Veel liefs,Fardau
Lees meer