Brotherhood

Wie ik ben, dat bePAAL ik zelf
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 9beec996404ee94481c79cf9c2a0bfe748f9e26b
van totaal € 1.000 (0%)

Wij zijn Laurens en Thymen, oftewel Brotherhood!

Wij zetten ons o.a. in voor mentale gezondheid bij jongeren en dan specifiek óók voor transgender jongeren; een groep die veel en veel te lang moet wachten op de juiste (psychische) hulp in en rondom het transitie traject. Wachttijden kunnen helaas oplopen tot wel twee jaar. Dan is het nog maar de vraag of een jongere de gepaste zorg kan en mag ontvangen.

We staan nuchter in het leven en onze transitie, maar weten ook dat dit helaas niet voor iederéén geldt We doen mee omdat we ons willen inzetten om betere psychische zorg voor jongeren vrij te maken én om onze doelgroep onder de aandacht brengen!

Naast dat we nuchter op onze transitie terugkijken, willen we nuchter dit avontuur aangaan! Hierom dat ons motto luidt:

"Dit ga je niet menen, eindelijk een paal tussen onze benen!"

 

Mannelijke groet,

Brotherhood

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

3-2-1... Go!

23-10-2019 | 01:24 ''Wil je samen zes uur lang op een paal gaan staan om aandacht te vragen voor psychsiche problemen onder jongeren? Met name omtrent de doelgroep transgenderjongeren?''  En zo begon het... Laurens en Thymen slaan de handen ineen om vanuit de naam Brotherhood aandacht te vragen voor de (psychische) zorg rondom het transitioneel traject van transgenderjongeren. Vanaf vandaag zullen zij in de weer zijn om pakkende teksten te ontwerpen, een plan te bedenken om donateurs te werven en een tactiek te ontwikkelen waardoor zij het zes uur lang volhouden om ergo- en pedagogisch verantwoord op die paal te blijven staan. Brotherhood staat open voor nieuwe teamleden, dus ben je aangesproken door de visie en misie? Laat het dan vooral weten! Volg jij ze mee op de paal... Ik bedoel voet?   We will keep y'all updated, Brotherhood   Last Man Standing in het kort Iedere deelnemer staat met zijn/haar eigen verhaal of reden: om te vechten voor goede/betere zorg, voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, om een statement te maken, voor zichzelf op te komen of om (op) te staan voor iemand anders. Met deze actie wilt MIND een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen te voorkomen en mensen die er last van hebben te ondersteunen. Voor verdere informatie willen we jullie doorverwijzen naar https://www.doemeemetmind.nl/evenement/last-man-standing-2020    Mind in het kort MIND wil psychische problemen voorkomomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. Maar je kunt ook zelf bijdragen: je verhaal vertellen, een bijeenkomst of sponsorloop organiseren of zelf sponsoren. Heb je ideeën over hoe de zorg en ondersteuning geregeld zou moeten worden? MIND zorgt ervoor dat jouw wensen bij de politiek terechtkomen. Ook kun je bij ons in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.   
Lees meer