Clinic buddies

Openheid voor iedereen
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (21%)

Meer openheid creëren. Dat doen we samen niet alleen wij als team clinic buddies. Maar ook alle andere srtijders en U de mensen in het land.

Helaas is het nog steeds nodig om voor psychische kwetsbaarheid aandacht te blijven vragen.

Ook dit jaar doen wij van team clinic buddies weer mee. wij hebben elkaar leren kennen in een kliniek en daar niet alleen een goede vriendschap aan over gehouden. Ook hebben wij veel van elkaar geleerd oa dat het oke is om psychisch kwetsbaar te zijn. 

Op de persoonlijke pagina,s van de teamleden kunnen jullie meer lezen over ons persoonlijk. En over hoe het voor ons is om met psychische kwetsbaarheid te leven.

Maar wij kunnen niet zonder jullie hulp. Hoe kon je ons helpen.

Op twee manieren.

Door te doneren aan ons persoonlijk of aan ons team. Zodat mind met deze donaties hun goede werk kunnen voort zetten.

Of door met ons mee te doen. En ook 31 oktober op een paal te gaan staan en je eigen actie maken.

Dat kan overal wand dit jaar is de editie aangepast. En kan iedereen mee doen en op elke plek.

Helpen jullie ons mee om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 31-10-2020 | 15:21
€ 15 31-10-2020 | 13:27 Zo trots op onze dochter. Voor het derde jaar doet ze mee met last man standing. Vorig jaar met Tim gewandeld door Nederland. Wandelen tussen twee werelden. Ze is een strijder, en we strijden met haar mee.
€ 10 31-10-2020 | 13:05 Succes Tim!!
€ 25 31-10-2020 | 13:01
€ 25 31-10-2020 | 12:38