Dumbledore's Army

“Happiness can be found, even in the darkest of times"
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (302%)

"If one only remembers to turn on the light" Albus Dumbledore

Wij zijn Dumbledore's army. Een groep vrienden die elkaar kent van werken in de bioscoop. We zien hoe, veel stress, pijn, moeite & verdriet, psychische problemen met zich mee brengen. We zien dit bij team genoten, collega's, Klasgenoten, vrienden & familie, of bij ons zelf. We kennen de last die het met zich mee draagt, het taboe en gevoel, verdriet en frustatie.

En dat is de reden dat wij dit jaar mee willen doen en ons steentje willen bijdragen, door meer awareness te krijgen voor de psychische problemen onder jongeren.

We hebben in onze vrienden groep het volgende, we vragen aan iemand hoe het met die persoon gaat.

"Hoe gaat het met je?" waarop we allemaal het zelfde reageren "goed" om vervolgens te vragen

"Hoe gaat het nou echt met je?" en we weten allemaal dat die laatste vraag er aan komt, en met die laatse vraag dringen we net wat meer door bij elkaar, weten we van de ander dat ze iets denken te zien of weten dat het wat minder goed gaat. Dus vraag eens aan iemand in je omgeving 'hoe het nou echt' met ze is.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 01-11-2020 | 10:38
€ 10 31-10-2020 | 13:52 Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe jullie zo samen elkaar helpen en er over kunnen praten. Dat zou veel meer moeten gebeuren. Keep it up.
€ 20 31-10-2020 | 13:38 Ik ben heel trots op jullie! Op naar de volgende uitdaging. Liefs Betty
€ 50 31-10-2020 | 13:31 Goed bezig toppers
€ 20 31-10-2020 | 08:18
Bekijk alle

1888 Euro!

28-10-2020 | 13:38 In een maand tijd hebben we met ons team 1888,- euro opgehaald, wat een bedrag en wat een steun en suport hebben we van jullie gekregen. we zijn zo onwijs dankbaar en blij om te zien hoe veel mensen ons steunen hier in, en daar doen we het voor! mensen berijken en iets waar we het te weinig over hebben meer onder de aandacht brengen. Dus dit bericht is voor jou, bedankt! Heb je nog niet gedoneerd maar wil je dat wel? dat kan nog! help ons naar de 2000 toe! en maak het bespreekbaar.    Groetjes Dumbledore's army
Lees meer