1 + 1 = 3

I'm still standing... YEAH YEAH YEAH!!

Nog te gaan

Normal c28db2b799c502fe47414301d82dad6ffa618fb6
van totaal € 1.000 (72%)

LAST MAN STANDING 2020

 

Wij, Merel en Kimberley, gaan op zaterdag 31 oktober 3 uur lang voor het goede doel 'op een paal' staan, om geld in te zamelen voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid!

 

Lees verder hoe jij kunt helpen en waar wij voor gaan staan!


*Helaas dit jaar enkel verbonden via een livestream met andere deelnemers vanwege corona.

 

Steeds meer en meer wordt het 'normaal' om te praten over mentale worstelingen en psychische klachten. Nu ook in de corona tijd, is er aandacht voor de 'mentale klap' in de samenleving. Toch blijft het lastig om een ander te begrijpen als je hetgeen zelf niet hebt meegemaakt. Helaas krijgt maar liefst 1 op de 2 Nederlanders in zijn leven te maken met psychische klachten. Waarom heerst er dan toch nog zoveel onbegrip, onweetendheid en taboe? Maar ook zo veel eenzaamheid en is men zelf bang om te delen en om veroordeeld te worden?

Graag delen wij ons persoonlijk verhaal en gaan wij op 31 oktober staan voor het goede doel!

Ik, Merel, heb al jong een Post Traumatische Stress Stoornis opgelopen (PTSS) en hier jarenlang mee geworsteld. Kim, mijn vriendin, steunt mij enorm en gaat naast mij staan: voor mij en voor het goede doel.

Onze verhalen lees je op onze eigen pagina. Wij vragen om jullie support!

 

Help & doneer!
SAMEN STAAN WE STERK!

 

 *MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en door het bevorderen van openheid. Door kinderen en jongeren meer te leren over psychische problemen, hopen we dat het taboe hierop steeds meer wordt doorbroken en er meer openheid komt over het onderwerp.

 

I'm still standing better than I ever did

Looking like a true survivor, feeling like a little kid

I'm still standing after all this time , 
picking up the pieces of my life

I'm still standing YEAH YEAH YEAH

I'm still standing YEAH YEAH YEAH

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 22-09-2020 | 14:50 Lieve Kim, Jij kiest voor samen helen. Deed iedereen dat maar! Als mensen hun problemen van welke aard dan ook met elkaar zouden delen zou er veel meer verbinding zijn in de hele maatschappij en zou de wereld wat gevoel betreft minstens 1 + 1 = 3 zijn. Ik ben blij met team Merel en Kim, twee ontzettende lieverds!!!!
€ 40 22-09-2020 | 14:36 You've been fighting for it all your life You've been struggling to make things right That's how a superhero learns to fly Every day, every hour Turn the pain into power That's how you learn to fly With lions in your heart and a fire in your soul RESPECT
€ 15 20-09-2020 | 19:35
€ 25 20-09-2020 | 12:05
€ 10 18-09-2020 | 13:52 Zet m op X Luca (Welbergen)