HAPPYO MINDful Walk

ZEIST: HAPPYO MINDful Walk
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (50%)

Psychische gezondheid bespreekbaar maken en de taboe verbreken.
Mensen laten ervaren dat ze niet alleen staan en dat in beweging komen helpend is!

Voor iedereen die liever wandelt dan rent, organiseren we op 20 januari in de bossen van Zeist een MINDful Walk.

Deze MINDful Walk op Blue Monday, staat volledig in het teken van de Stichting MIND. Deze stichting wil psychische problemen voorkomen, mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip. De gehele opbrengst van deze MINDful Walk gaat dan ook naar de stichting MIND.

Wandel je mee in Zeist op 20 januari? We wandelen door de prachtige bossen van Zeist en doen tussendoor leuke, inspirerende mindful oefeningen. Ervaar hoe een mindful walk rust in je hoofd brengt en nieuwe energie geeft!

De MINDful Walk is van 09.00-10.30 in het Zeisterbos. De kosten zijn minimaal €15 en gaan volledig naar MIND.

jolanda@happyo.nl
www.happyo.nl

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 13-01-2020 | 14:05 Ik doneer omdat ik vind dat hier meer aandacht voor moet komen en sta dan ook volledig achter deze actie! Vanuit mijn directe omgeving weet ik hoe belangrijk het is.
€ 20 10-01-2020 | 16:23
€ 15 17-12-2019 | 10:12