Mindful Run® Enter-Rijssen-Wierden

ENTER RIJSSEN WIERDEN : F#ck Monday, run it!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal dec6f8f1102f359ab3772df555bdce5135361912
van totaal € 500 (6%)

Kies nu voor verandering! Vind jezelf steeds opnieuw uit. Zet de volgende stap. Experimenteer. Ontdek. Geloof in je dromen. Overwin het onbekende. Blijf vragen stellen en leef bewust. Zo is elk moment een nieuw begin. Er komt een moment waarop je je afvraagt of je bent waar je wilt zijn en of je doet wat je wilt doen. Kom in beweging! I dare you! It's a big world, go run it!

MIND Blue Monday Run 2020 Rijssen Enter Wierden

Maandag 20 januari 2020 is het de zogenaamd meest depressieve dag van het jaar. Op deze dag zullen er voor de derde keer hardloopevenementen georganiseerd worden door mensen uit het hele land om aandacht te vragen voor de ernst van een depressie.

Iedereen kan meedoen en een eigen hardloopgroep om zich heen verzamelen. Het gaat niet om het winnen, maar om het samen aandacht te besteden aan depressie en wat dit voor impact op mensen en hun omgeving kan hebben.

Het doel

Met de MIND Blue Monday Run halen we geld op om psychische problemen te voorkomen en om mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen! Zo biedt MIND een online platform MIND Blue voor mensen met een depressie en kunnen mensen met hun hulpvragen bij MIND Korrelatie terecht.

Waarom rennen?
Ten eerste voor jezelf! Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat rennen (en bewegen in het algemeen) depressieve klachten kan verminderen. Er is niet voor niets een speciale therapievorm hiervoor: ‘running therapy’ of ‘wandeltherapie’. Ook rennen we natuurlijk om aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte depressie en om geld op te halen voor MIND Blue.

Meer informatie over het initiatief: https://www.doemeemetmind.nl/project/mind-blue-monday-run-2020

Meer informatie over de MIND Blue Monday Run Rijssen/Enter/Wierden vind je hier: https://www.doemeemetmind.nl/team/mindful-run-enter-rijssen-wierden

PRAKTISCH

Datum:                      maandag 20 januari 2020

Tijdstip:           9:00 voor de wandelaars, 18:30 voor de hardlopers

Locatie:         De Enterse Waarf, werfstraat 9 Enter

Afstand:        +/- 5 kilometer

Verzorging:   na afloop koffie/ thee met wat lekkers

 

Kom in je sportkleding, er is voldoende parkeergelegenheid en douchen  mag je thuis!

 

MELD JE AAN

 

Meer weten over de Blue Monday Run, de Mindfulruns of Mindful Lunchwalks die we organiseren?

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 20-01-2020 | 19:50 Waardevolle blue monday walk!
€ 25 05-12-2019 | 13:45