Miracle Morning Mindful Walk Vianen

VIANEN: Mindful Walk Vijfheerenlanden
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (45%)

Dit jaar wordt de MIND Blue Monday Walk ook in Vianen georganiseerd. Het doel is het bespreekbaar maken van depressie (en mentale kwetsbaarheid in het algemeen).

Waarom? Omdat 1 op de 5 mensen ooit in hun leven een depressie meemaken. Iedereen kent dus wel iemand die hier mee te maken heeft. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. Daarnaast weet natuurlijk inmiddels wel iedereen dat bewegen goed is voor je (geestelijk) welbevinden en dat Mindfulness helpt om je bewust te worden van je binnenwereld.

Daarom deze Miracle Morning MINDful Walk georganiseerd door Mindful Run en Walk Vijfheerenlanden. Tijdens de walk zullen wij een aantal leuke en inspirenden oefeningen doen, gebaseerd op de Miracle Morning en de Mindful Run methode. De perfecte start van een nieuwe dag.

De kosten voor deze Walk bedragen minimaal € 15 en de opbrengst gaat volledig naar MIND. We starten op maandag 20 januari om 7.00 bij het oranje bruggetje tegenover de Jumbo en Albert Heyn in Vianen.

Zie ik je daar?

Stuur mij een berichtje via lobke@gelukkigewerkers.nl of via whatsapp 06-18513775

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 20-01-2020 | 11:57
€ 15 19-01-2020 | 17:50
€ 15 15-01-2020 | 12:04