Mindfulrun Haarlem

HAARLEM: Al wandelend geld inzamelen voor een goed doel, doe je mee?
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (20%)

Op pad, wandelen in de buitenlucht. Dit klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook! Bewegen doet je lichaam goed. Of het nu hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen of een andere vorm van bewegen is. Niet alleen je lichaam komt in beweging. Ook in je hoofd komt er beweging. Van spanning en druk in je hoofd naar rust en een betere focus met meer energie. En hoe leuk is dit als we ook nog geld in kunnen zamelen voor dit goede doel?

Let op: dit is een wandelactiviteit en daarmee dus geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie oid. 

Het gezelschap wat mee zal wandelen, zal bestaan uit cursisten van de 5 weekse MindfulWalk haarlem, oud cursusten en vrienden/ bekenden. Een mooie diversiteit aan mensen met allemaal hetzelfde doel, namelijk om depressie uit de taboesfeer te halen en geld inzamelen voor een goede opvang.

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 15-12-2019 | 23:02
€ 10 05-12-2019 | 11:32