MindWalker

AMSTERDAM ZUID: Mindful Run
Normal 763814173bf139755d58cb3d5927a6ded25b5828
van totaal € 150 (0%)

Bewegen is belangrijk om lichamelijk gezond te blijven, maar het is ook bevorderlijk voor je geest. Vooral je stemming verbetert. Van sporten en bewegen word je een opgewekter en vrolijker mens.

Als wandelcoach en Mindful Run en Mindful Walk instructeur weet ik dit natuurlijk al veel langer. Vandaar dat ik me graag inzet voor MIND op maandag 20 januari.

Ik organiseer een MIND BLUE MONDAY MINDFULFUL RUN in Amsterdam Zuid.

Mindful Run is veel meer dan een rondje hardlopen. Mindful Run staat voor bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met Mindfulness en ademhalingstechnieken. We lopen gedurende ca. 1,5 uur slechts 2 tot 4 kilometer. Omdat we regelmatig stilstaan voor oefeningen en/of uitleg. Deze Mindful Run is geschikt voor iedere loper. Dus ook als je geen hardloop ervaring hebt of het hardlopen weer wilt oppakken.

Loop je mee op 20 januari? Even niet bezig zijn met zo snel mogelijk hardlopen maar met met aandacht hardlopen. Je zult merken dat dit een hele nieuwe ervaring is! Je hoofd komt in beweging of liever gezegd je hoofd komt tot rust.... En hoe leuk is dit als we ook nog geld in kunnen zamelen voor het goede doel?

De Run wordt gegeven in het Gijsbrecht van Aemstelpark In Amsterdam:Startlocatie Ontmoetingseiland aan de van Nijenrodeweg tegenover Backershagen. Van 19.30 tot ca. 21.00 uur.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.