Run & Walk Delft-Pijnacker

DELFT: Run & Walk Delft-Pijnacker
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (16%)

Wij beseffen dat heel veel mensen regelmatig kampen met sombere gevoelens en depressiviteit. Vandaag gaan we lekker buiten bewegen omdat het fijn is om samen te sporten, maar ook om gezamenlijk aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte depressie en om een bijdrage te leveren om depressie bespreekbaar te maken.

Iedereen is welkom op maandagochtend 20 januari 2020 om 9:00 uur. We gaan lekker hardlopen of in een stevig tempo wandelen (wat voor jou mogelijk is en waar je zin in hebt) afgewisseld met oefeningen voor souplesse, kracht, uithoudingsvermogen en ontspanning. De trainers zorgen voor een uitdagende mix voor elk niveau!

We verzamelen op de parkeerplaats bij KNUS (Zavelpad 3 in Delft) aan de rand van een mooi natuurgebied De Delftse Hout. Om 9:15 vertrekken we en om circa 10:30 eindigen we met warme chocolademelk of thee.
Schrijf je in en loop met ons mee!

Wij zijn MIND

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 20-01-2020 | 13:03
€ 50 09-01-2020 | 09:18 Let's run together, into a prosper new decade :-) !!!