Sta samen met de Depressievereniging

Sta samen op met de Depressievereniging
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (108%)

De Depressie Vereniging is dé patiëntenvereninging van en voor mensen met een depressie en hun naasten. Zo organiseren wij informatie- en discussiebijeenkomsten en publiceren we (wetenschappelijke) kennis en geven voorlichting. Daarnaast werken we hard aan de verdere verbetering van het lotgenotencontact, o.a. met onze supportgroepen. 

Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan Last Man Standing@home. Dit is een unieke editie van Last Man Standing waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving gaat staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En het mooie is: een deel van het opgehaald geld gaat rechtstreeks naar de Depressievereniging zelf. Zo kunnen we verder werken aan ons doel: het ondersteunen van mensen met depressie en hun naasten. 

Wil jij in ons team? Klik dan op 'Ik wil in dit team' en volg de gevraagde stappen. Wil je ons team steunen? Klik dan op 'Doneer nu'. Dank je wel alvast! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 06-11-2020 | 22:01 Indrukwekkende verhalen Heidi, wat goed dat je dit doet! Groeten van Hinke
€ 25 29-10-2020 | 15:09 Last person donating... maar nog prima op tijd. Zo goed van je, Heidi! Mooi doel! zet 'm op!
€ 25 27-10-2020 | 16:08
€ 25 26-10-2020 | 11:56
€ 10 23-10-2020 | 16:30