Stichting Zebra Voorlichting

Zebra's staan niet alleen maar in een kudde
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.250 (119%)

Zebra Voorlichting maakt zelfbeschadiging bespreekbaar.

Zowel met lotgenoten (cliënten) als met de schil daaromheen: Ouders, Partners, Naasten. Maar ook (huis)artsen, verpleegkundigen en GGZ professionals worden regelmatig door ons voorgelicht over zelfbeschadiging.

ZEBRA staat voor Zelfbeschadiging Erkennen Begrijpen Reduceren & Accepteren. Ook staat de naam symbool voor de littekens die kunnen achterblijven op de huid van mensen die te maken hebben gehad met zelfbeschadiging.

Door meer in de openheid te treden met dit onderwerp hopen wij dat mensen die kampen met deze problematiek eerder aan de bel trekken en geholpen kunnen worden. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat wanneer de omgeving (ouders/partners & naasten), de hulpverleners (GGZ) en artsen/medici/verpleegkundigen meer van het onderwerp

Zelfbeschadiging weten er op een meer begripvolle wijze gereageerd kan worden, wat het herstel van lotgenoten ten goede komt.

Www.zebravoorlichting.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 05-07-2019 | 10:32
€ 10 03-07-2019 | 22:16 Zo kwetsbaar maar ook zo prachtig krachtig! Heel veel vertrouwen, helpende positieve gedachten en liefde gewenst voor jou en je naasten, namens mijn meiden en mij. Veel liefs Sandra Terwel
€ 15 30-06-2019 | 16:30
€ 25 27-06-2019 | 08:58 Respect Lisa. Heel dapper dat je het interview hebt gegeven. Je kan trots zijn op jezelf, Kanjer.
€ 15 23-06-2019 | 23:20