Stichting Zelfbeschadiging

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (51%)

*Deze pagina wordt later aangepast naar actuele informatie, passende bij het doel/project dat nog gekozen moet worden.*

De Stichting Zelfbeschadiging vind het belangrijk om ook hun stem te laten horen en een bijdrage te leveren aan het nader te bepalen doel. Na 2 keer deelgenomen te hebben aan Last Man Standing, kunnen wij ook de 3e keer niet ontbreken!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 17-03-2019 | 09:02
€ 10 15-03-2019 | 12:18 Succes!
€ 15 01-03-2019 | 14:45 Hey Verena, Nog nooit hebben we elkaar ontmoet. Nog nooit in levende lijve gezien. Enkel Twitter (ooit) en Insta. Ik vond je al een inspirerend persoon, met al je creatieve bezigheden, en je eerlijkheden die langs kwamen op de socials. Maar met dit raakvlak omtrent automutilatie heb je nog meer je mooie mens laten zien! Van je zwakte je kracht maken. Zelf heb ik er ook jaren mee geworsteld. De littekens blijven, de depressiviteit gaat nooit helemaal weg. (Althans niet bij mij) Maar vrienden em familie die je begrijpen, en professionele hulp die weet wat ze moeten doen, zijn het meest belangrijke om te kunnen strijden. Heel gaaf dat je dit wat je kwetsbaar maakt deelt met de wereld, en er je stinkende best voor doet dit ve4der te brengen dan de voordeur. Vandaar mijn gift. Respect, Biscaya! Groetjes, Peter, alias trainmanager, alias (voorheen) @lastvanmijn
€ 5 01-03-2019 | 11:13
€ 10 01-03-2019 | 11:11 Om je te steunen, love you!