Stichting Zelfbeschadiging

4 keer op een rij, wij zijn erbij
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (34%)

Als vrijwilligers en collega's bij de Stichting Zelfbeschadiging vinden wij het belangrijk dat jongeren in Nederland van jongs af aan leren dat ze er mogen zijn zoals ze zijn en de vrijheid mogen voelen om te delen wat er in hen omgaat.
Bij de stichting zien we veel jongeren die om verschillende redenen in de knel zitten met zichzelf en zich beschadigen. Vaak kunnen zij hun lijden niet goed onder woorden brengen, weten ze niet bij wie ze terecht kunnen en stuiten ze op veel onbegrip als ze om hulp vragen.

Onze vrijwilligers bieden steun aan lotgenoten, hun familie en naasten. Ook zetten we ons in voor meer bekendheid over zelfbeschadiging en geven we voorlichtingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld op scholen of aan hulpverleners. Kijk voor meer informatie op zelfbeschadiging.nl.

Aan  Last Man Standing doen we nu voor de 4e keer mee. Vol enthousiasme staan we dit jaar thuis op de paal bij Last Man Standing@home. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Steun ons en doneer!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 31-10-2020 | 15:40 Je bent een kanjer. Jouw openheid en transparantie is zo mooi. Je bent een mooi mens. Van binnen en van buiten. Blijf zoals je bent.
€ 5 31-10-2020 | 14:04 Ik vind je superstoer. Love u, bikkel.
€ 5 31-10-2020 | 12:18 Top meiden dat jullie er weer staan!
€ 20 30-10-2020 | 12:03
€ 10 29-10-2020 | 22:11