wij staan ervoor

wij gaan ervoor
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (0%)

Hi! Ik ben Nadesja, 22 jaar en woon in 't Harde. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en studeer momenteel psychologie aan de universiteit van Utrecht.

De reden dat ik meedoe aan last man standing, is omdat ik zelf al ruim 5 jaar met een eetstoornis kamp. Ik heb mij hier een lange tijd voor geschaamd en heb het ook lang niet durven vertellen aan mijn omgeving. Alleen mijn ouders en beste vriendinnen wisten ervan. Maar onlangs heb ik mijn verhaal gedeeld en heb ik meegedaan aan de #openup-week van MIND en 3FM. Ik heb hier zoveel lieve reacties op gekregen, dat ik dit anderen ook wil gunnen. Ik heb ervaren hoe fijn het is om te delen en om steun en warmte te ervaren van de mensen om je heen. Ik wil er graag aan bijdragen dat het stigma rondom psychische problematiek verminderd wordt. Want hoe fijn zou het zijn wanneer mensen die kampen met problemen, niet meer de schaamte en druk ervaren om het voor zichzelf te houden. Hoe fijn zou het zijn dat iedereen steun mag ervaren van zijn of haar omgeving? Openheid creëert vaak ruimte om steun te krijgen en te herstellen.

Mijn doel is daarnaast om zoveel mogelijk geld op te halen voor Mind, zodat zij psychische problemen kunnen voorkomen & mensen met psychische problemen kunnen helpen. Ik doe mee omdat ik het belangrijk vind dat voorlichtingen gegeven worden, er preventie ingezet wordt en vooral dat mensen de juiste hulpverlening krijgen en durven te praten over hun problemen. Mochten jullie mij willen steunen (vind ik onwijs lief!), dan kunnen jullie hier doneren! Help mee om dat stigma rondom psychische stoornissen te doorbreken en om de psychische gezondheid voor velen te verbeteren

Hierom ga ik 20 juni zo lang mogelijk staan, om meer openheid te creëeren.

Liefs Nadesja

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.