Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een verzameling van veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Annemarie Janssen, annemarie.janssen@wijzijnmind.nl.

Wie kan een actie starten? 
Iedereen die daar zin in heeft! Alles kan, dus leef je uit. Weet je nog niet wat voor soort actie je wilt gaan starten? Kijk voor inspiratie een eens bij het overzicht acties

Ik ben geblesseerd en ik kan niet meedoen aan het event waarvoor ik me had ingeschreven. Wat nu?
Laat het ons aub meteen weten. Neem daarvoor contact op met Annemarie Janssen, annemarie.janssen@wijzijnmind.nl. We begrijpen dat het erg teleurstellend is dat je niet mee kunt doen, maar misschien kunnen we iemand anders nog blij maken. En uiteraard hopen we dat je snel herstelt!

Wanneer krijg ik m’n startbewijs en praktische informatie voor het event?
We proberen ervoor te zorgen dat je uiterlijk een week voor het event alle informatie binnen hebt. 

Wat gebeurt er met mijn geld?
Als je een actie opgestart hebt voor een specifiek project, gaat je geld uiteraard daar naartoe. Start je een actie voor MIND algemeen? Dan kijken we waar het geld het hardst nodig is. 

Ik heb een interessant verhaal over waarom ik betrokken ben bij MIND en wil dat graag delen. Wat kan ik doen?
Mensen zijn om verschillende redenen betrokken bij ons. Heb je een bijzonder of interessant verhaal om te delen, dan horen we graag van je! Kijk ook eens op de sites van wijzijnMIND, MINDyoung en MINDblue, daar kun je je verhaal delen. Heb je foto's of nieuws over je actie? Post die vooral op je actiepagina en social om anderen te inspireren. 

Ik heb met een event voor jullie meegedaan en ik wil met nog een event meedoen. Wat kan ik doen?
Heb je de smaak te pakken? Wat leuk dat je nog een keer voor ons in actie wilt komen! Kijk eens bij de lijst met ideeen voor acties

Ik wil een anonieme donatie doen. Kan dat? 
Ja hoor, dat kan. Volg de instructies op de doneerpagina. Je kunt hier aangeven dat je anoniem wilt doneren. Je (achternaam) naam is dan niet te zien op de website.   

Is er een minimum bedrag dat ik moet ophalen?
Dat is afhankelijk van het event waar je aan meedoet. Schrijf je je in voor een van de events waarvoor wij startbewijzen hebben ingekocht? Dan vragen we je een minimum bedrag op te halen. Start je zelf een actie? Dan mag je natuurlijk zelf bepalen hoeveel geld je ophaalt. We zijn blij met alles! 

Hoe kan ik mijn actie via social media verspreiden?
Op je eigen actiepagina vind je allerlei social media buttons zodat je je actie kunt delen. Maak er vooral gebruik van, zodat veel mensen op de hoogte zijn van jouw geweldige actie.

Kan ik promotiemateriaal van jullie ontvangen?
Jazeker, je kunt hier gratis promotiemateriaal downloaden. 

Ik heb gedoneerd en er staat 'Buckaroo' op mijn afschrift. Wie is dat?
Als eerste: bedankt voor je donatie! Buckaroo is onze online betaalservice. Zij incasseren jouw donatie en storten het bedrag daarna op onze rekening. Het klopt dus dat je deze naam op je afschrift ziet staan als je gedoneerd hebt. 

Mag ik mijn hond meenemen naar Last Man Standing?
Nee, honden zijn helaas niet toegestaand.