Hoe doe ik mee aan een bestaande Team actie?

Wil je lid worden van een bestaand team?

1. Klik op de volgende link: Teams.
  2. Zoek het team waar je lid van wil worden. Dit kan makkelijk en snel via de zoekfunctie (het veld met vergrootglas en zoeken). Je kunt eventueel nog filteren op Lopende teams, om ervoor te zorgen dat je een actie selecteerd die nog loopt.
  3. Klik op de knop 'Ik wil in dit team'.
  4. Maak een account aan met je e-mailadres of laat alles automatisch invullen via je Facebook account.
  5. Geef je persoonlijke pagina vorm door een streefbedrag, paginatitel, persoonlijke tekst en foto's toe te voegen. Hoe persoonlijker jouw pagina eruit ziet, hoe meer het mensen aan zal spreken. Zorg daarom dat jouw motivatie uitgebreid beschreven is en dat je een of meerdere eigen foto's toevoegt. Dit kan eventueel ook later nog aangepast worden.
  6. Bovenstaande kun je altijd wijzigen door op de knop rechtsboven te klikken en naar 'Mijn pagina's beheren' of 'Profiel wijzigen' te gaan.

Wil je weten hoe je het beste sponsors kunt werven? Lees onze tips & tricks!