Welkom op de actiewebsite van MIND

Als jij mentale gezondheid belangrijk vindt en iets wilt doen, kun je een eigen sponsoractie starten. Je kunt ook meedoen met onze events de Obstacle Run, Last Man Standing of de MIND Blue Monday Run.

Met jouw inzet zorg je ervoor dat er meer aandacht komt voor psychische welzijn èn haal je geld op om mensen die met hun psychische gezondheid worstelen te ondersteunen. Hier lees je meer over hoe MIND de donaties inzet.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vaak is het lastig voor mensen om een leuk verjaardagscadeau voor iemand te bedenken... Maak het je vrienden en familie gemakkelijk en vraag een donatie voor MIND! Wanneer je je eigen verjaardagspagina aanmaakt, kun je de link (URL) delen met je vrienden, familie, collega's en buren... Iedereen die jou iets moois wil geven voor je verjaardag kan op deze manier gemakkelijk een donatie doen. Everybody happy! Maar even serieus: MIND wil oprecht dat iedereen gelukkig is. En dat de mensen die worstelen met psychisch klachten kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. Hier lees je meer over wat MIND met de donaties doet.  
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, klasgenoten, collega’s, studentenvereniging of sportclub! Kijk hieronder voor voorbeelden of kijk bij de MIND Inspirations voor acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Zoveel inspirerende en hartverwarmende acties!

20-03-2023 | 17:58 Heel veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor MIND en een psychisch gezonde samenleving!   Vanuit MIND organiseren we een paar keer paar jaar fondsenwervende evenementen voor meer begrip en betere zorg voor mensen die met psychische problemen te maken hebben. Daarnaast organiseren mensen zelf uit eigen beweging ook de meest prachtige initiatieven om te helpen! We lichten hier graag een paar mooie acties uit... Ter inspiratie en natuurlijk ook om deze lieve mensen en hun bijzondere acties in het zonnetje te zetten!    Benelux Speedrunner Gathering: Gamers in actie voor mentale gezondheid! Klik op de afbeelding om de actie te bekijken. Put your MIND to it! Fietsen voor Cassy Klik op de afbeelding om de actie te bekijken. Sara's Happy MIND Day op 16 April 2023 Klik op de afbeelding om de actie te bekijken. Wil je zelf een actie starten?  Wil je nou meer inspiratie om zelf ook een actie te starten? Kijk eens bij onze 'MIND Inspirations'... Een eigen actie starten is heel simpel: Klik op onderstaande knop 'Start een eigen actie' en vul alles in. Dit duurt meestal ongeveer 5 minuten en dan heb je meteen een eigen webpagina van jouw actie die je met iedereen kunt delen! Start een eigen actie   Vier je verjaardag voor MIND Mocht je het nu lastig vinden om zelf een actie te bedenken of heb je geen tijd om iets op te zetten? Gebruik dan gewoon je verjaardag als fondsenwervend event voor MIND! Behalve dat je het jouw gasten gemakkelijk maakt doordat ze gerwooon kunnen doneren op jouw verjaardagsactie, zorg je er met jouw eigen verjaardagsdonatiebox voor MIND ook voor dat mentale gezondheid beter bespreekbaar wordt.  Zo zet MIND de donaties in Wil je weten wat MIND met de donaties doet? Op deze pagina lees je meer over verschillende projecten en dingen die MIND doet om mensen die psychisch worstelen te ondersteunen. Wil je nog meer weten over MIND? Kijk dan op onze website www.wijzijnmind.nl
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Danny

08-06-2023 | 08:48 Aan: MindSummerRide Prachtige Challenge met een mooi goed doel. Zet ‘m op, mannen! Gr. Danny