MindfulWalk Haarlem

Brigit Van den Hondel

( Lid van team: Mindfulrun Haarlem )

Normal 9df8f11bd1b30619127730e2aca8d4e4c2c0013f
Qr
van totaal € 100 (20%)

Wandelen, de ene voet voor de andere zetten en dit herhalen. Het klinkt simpel, het is simpel en toch kan er een drempel zijn om naar buiten te gaan. Niet alleen door hardlopen verlaag je de kans op een depressie. Met wandelen kan dit zeker. In beweging zijn en aandacht is zo belangrijk. Ik ervaar het elke dag weer. En aandacht kan ook door niets te zeggen tijdens het wandelen.  

Hoe gaaf om hier nu dit mooie goede doel aan te koppelen?

Ga mee op pad op 20 januari !

We gaan van 10:00 -11:30 wandelen in de prachtige omgeving van Haarlem. Aan jou om te beslissen of je een financiele bijdrage wilt/kan leveren. Elke bijdrage, of dat nu in geld is of dat je zelf iemand, die het kan gebruiken, meevraagt voor een blokje om, alles is welkom! En wieweet doet die ander dat ook weer en wordt de "Wandel"-vlek groter en groter en gaat de wereld er nog mooier uitzien!  

Doe mee met dit mooie doel!

Wanneer: 20 Januari 2020

Hoelaat:  10:00-11:30u 

Waar: omgeving Haarlem

Wat: een Wandeling waaraan iedereen mee kan doen. Schoenen aan en gaan!

 

Aanmelden kan via de link!

 

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Kijk dan even op www.wandelcoachbrigit.nl of bel/app 06-44718440

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 15-12-2019 | 23:02
€ 10 05-12-2019 | 11:32
Bekijk alle

Wandel mee!

15-12-2019 | 16:58 Op 20 januari 2020 organiseer ik een wandeling voor een goed doel, wat mij persoonlijk ook raakt. Ik ga geld inzamelen voor de organisatie Mind, met als doel dat mensen met een depressie goed opgevangen worden. niet alleen om het taboe wat er helaas nog steeds is, te doorbreken. Maar ook om bekendheid te geven aan de voordelen van hardlopen en wandelen ter voorkoming en sneller herstel van een depressie. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om naar buiten te gaan, om in beweging te komen. Zo blij was ik dat iemand in mijn omgeving mij oppakte en mee nam. De eerste wandeling was een blokje om. Dat lijkt niet veel en ver, maar voor mij een wereld van verschil en het begin van herstel en van een eigen wandelcoachpraktijk. Een klein gebaar, luisteren, er voor elkaar zijn en een blokje om, het lijkt zo simpel maar heeft voor mij een groot verschil gemaakt! Wandel je mee?Een vrijwillige bijdrage zou super zijn, jouw aanwezigheid is dat zowiezo!Inschrijven kan via de link en ook bij mij via een pb-tje! Ik wandel mee, jij ook?  
Lees meer