Blue Monday Trailrun (30KM) voor een mentaal gezonde jeugd

Chris Schuchmann
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (10%)

Aandacht voor mentale druk en psychische klachten onder jongeren is nu in tijden van corona en lockdowns belangrijker dan ooit. Ook voor mij persoonlijk staat dit thema dicht bij mij. Daarom zet ik mij nu in zoveel mogelijk geld op te halen voor Mind Young.

Ik heb behoorlijke perioden van mijn jong-volwassenheid geworsteld met mentale druk en ook psychische klachten. Door een goede behandeling, een liefdevolle omgeving en een fijne werkplek lukt het mij nu om hier goed mee om te gaan.

Dit is echter niet vanzelfsprekend. Zelf heb ik dit ervaren tijdens mijn jeugd. Zeker als je al wat kwetsbaarder bent komt jong zijn met veel enorm veel druk. Onder andere prestatiedruk, peer pressure, pesten en een taboe om hier op een gezonde manier over te praten zorgen ervoor dat de mentale druk op jongeren hoog is en dat psychische klachten vaak voorkomen. Ook krijgen jongeren door het taboe op mentale gezondheid niet altijd de hulp die zij nodig hebben.

Zeker in corona tijd en de lockdown worden jongeren met psychische klachten hard geraakt. Behandelingen die niet doorgaan, sociale contacten en activiteiten die wegvallen en extra angst en stress.
Dit maakt het werk van Mind Young nog belangrijker.

Daarom wil ik zoveel mogelijk geld ophalen om deze toffe en broodnodige organisatie te steunen!

Help jij mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 24-12-2020 | 09:55