Ik doe mee aan Last Man Standing @home op 31 oktober2020

Ciska van der Drift

( Lid van team: Onze glimlach )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (10%)

Maar ik verdien toch geen hulp?

Er zijn toch anderen die het veel slechter dan mij hebben?

Zo dacht ik een lange periode. Maar ik had het fout. Iedereen verdient hulp bij psygische klachten. Doordat ik geen hulp durfde te zoeken verergerde mijn klachten. Inmiddels heb ik hulp gezocht, en nu zie ik het eindelijk in.

Veel mensen vinden het zwak om hulp te zoeken, ze schamen zich, er rust een taboe op. Want praten over psygische problemen, er zijn maar weinig mensen die dit open kunnen, en durven doen. Met het geld wat wij gaan inzamelen zorgt stichting mind dat er onder andere voorlichtingen kunnen worden geveven. Zodat een ander weet dat het zoeken van hulp ontzettend sterk is.

Doneer jij ook? ❤️

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 06-07-2020 | 23:45