Online yoga event

Floor Goemans
van totaal € 100 (196%)

Online yoga event 

Vier op de tien mensen hebben ooit in hun leven één of meerdere psychische aandoeningen gehad. De uitbraak van het corona virus en alle maatregelen die zijn afgekondigd, hebben invloed op de mentale gezondheid van bijna iedereen.

Een groot deel van het land vreest voor zijn gezondheid of dat van anderen, voor zijn baan of inkomen. Er is in de wetenschappelijke literatuur veel geschreven over de negatieve effecten van tegenslag en ernstige gebeurtenissen op de mentale gezondheid: deze kunnen (langdurige) klachten als depressiviteit, angstgevoelens en stress veroorzaken. Logisch dat de corona crisis ook een effect op onze mentale gezondheid zal hebben.

Yoga zorgt voor een ontspannen lichaam en verhoogt de toevoer van bloed en voedingsstoffen naar het lichaam. Het verbetert je houding, de manier waarop je je beweegt en hoe je je voelt, allemaal elementen die bijdragen aan een goede mentale gezondheid. Mensen met veel stress of signalen voor een opkomende depressie doen er goed aan om yoga te beoefenen. Je leert te ontspannen en de aandacht op jezelf te richten waardoor je even niet denkt aan stressvolle of druk gevulde dagen. Het zorgt voor kalmte en concentratie, vermindert frustratie en verbetert het vertrouwen in jouw eigen vermogen.

Juist nu is er dus behoefte aan beweging en sociale contacten. Een online yoga evenement kan hierbij helpen. Op deze manier hoop ik mensen aan te sporen om niet alleen yoga te beoefenen maar ook leren ontspannen en de aandacht op jezelf te richten. Even niet denken aan het coronavirus met al zijn gevolgen.

Met hulp van de professionele yogaschool Rhe-set organiseer ik een gratis yogales die online te volgen is. 

Mocht je mee willen doen met de les? Klik dan op deze link en meld je aan: Meld je hier aan

Als je meer wilt weten over dit evenement of vragen hebt, kan je een mail sturen naar floorgoemans@gmail.com of een kijkje nemen op de Facebook pagina: Yoga event (online)

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 15 03-06-2020 | 06:50
€ 5 02-06-2020 | 23:06
€ 5 02-06-2020 | 22:29
€ 10 02-06-2020 | 22:20
€ 5 02-06-2020 | 21:22