Beating the Blues 033

Floortje Savrij Droste

( Lid van team:  Beating the Blues 033 )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 113 (663%)

Ik heb zelf last van een borderline persoonlijkheidsstoornis, anorexia nervosa en enkele andere psychische klachten. De invloed die dit op mijn leven heeft is enorm groot. Ik zit al anderhalf jaar tweemaal per week bij de GGZ en krijg vanaf aankomende week nog extra therapie er bovenop. Ik kan veel dingen die ik leuk vind om te doen lichamelijk of mentaal niet meer aan. Ik voel meer pijn dan de meeste mensen zullen begrijpen. Het is nooit rustig in mijn hoofd, ik ben me constant aan het afvragen wat echt is of wat hallucinaties zijn, ik heb te veel gedachten met negatieve aard. En het ergste is misschien nog wel het onbegrip dat ik meemaak door mensen om me heen, artsen, therapeuten, mensen op straat en vrienden/kennissen. Een van de weinige dingen die mij helpt om even weg te zijn van deze problemen is hardlopen, voor mij is dit een bewijs dat mijn stoornissen mij nog niet volledig overgenomen hebben en dat ik sterker ben dan ik denk. Vandaar dat deze sponsorloop voor mij ook erg belangrijk is, ik kan hier mijn crisisvaardigheden inzetten om bij te dragen aan MIND en de stigma rondom mentale stoornissen te verkleinen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 22-01-2020 | 08:44
€ 25 20-01-2020 | 10:37
€ 15 19-01-2020 | 22:13 Veel succes Floortje!
€ 65 19-01-2020 | 21:43 Heel veel succes volgende keer loop ik mee ; )
€ 10 19-01-2020 | 19:32 Hoi Floortje, ik hoorde van Noor over jouw actie en natuurlijk steunen we jou van harte! Veel succes met de loop en voor jou persoonlijk!! Ed, Floor, Sara en Maaike