Op 31 oktober ga ik staan voor mensen met een depressie

Heidi Heuvelman

( Lid van team: Sta samen met de Depressievereniging )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (108%)

Op 31 oktober ga ik staan voor mensen met een depressie en hun naasten. Elke dag overlijden vijf mensen door zelfdoding. Depressie heeft daar ook een aandeel in. Dat is toch niet te bevatten? Vorig jaar overleed een dierbare vriend omdat hij zijn psychisch lijden niet meer kon dragen. Hij was in zijn leven zelf tot steun voor veel mensen. Met jouw donatie steun je de Depressie Vereniging en MIND en kunnen we werken aan het voorkomen van suicide en aan ondersteuning voor iedereen die dat nodig heeft! Heel veel dank voor je donatie.

Heidi

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 06-11-2020 | 22:01 Indrukwekkende verhalen Heidi, wat goed dat je dit doet! Groeten van Hinke
€ 25 29-10-2020 | 15:09 Last person donating... maar nog prima op tijd. Zo goed van je, Heidi! Mooi doel! zet 'm op!
€ 25 27-10-2020 | 16:08
€ 25 26-10-2020 | 11:56
€ 10 23-10-2020 | 16:30
Bekijk alle

Streefbedrag gehaald...Maar doneren mag nog steeds!

29-10-2020 | 16:35 Vorige week vrijdag was het zover, het streefbedrag van mijn actie werd behaald! Er waren volgens mij twee donateurs die tegelijkertijd "het laatste deel tot de €2000 doneerden" :-). Wat geweldig! Ik dacht even het streefbedrag te verdubbelen, maar bedacht me al snel dat het een wat ondankbare zet zou zijn: Dankzij jullie donaties is mijn actie gewoon voor 100% geslaagd, dank jullie wel hiervoor! En voor mensen die dit nu lezen en nog niet gedoneerd hebben: Doneren mag nog steeds. Zoals bekend gaat de helft van het opgehaalde bedrag naar MIND (de organisatie die op veel manieren de belangen behartigd van mensen met psychische aandoeningen). MIND maakt zich sterk voor jong en oud, en deze actie is specifiek bedoeld voor preventie van psychische problemen bij jongeren en steun voor deze jongeren. Op welke manier MIND dat doet kan je hier lezen. De andere helft van het bedrag gaat naar de Depressie Vereniging. Als Depressie Vereniging steunen we mensen met een depressie, jong en oud. Maar het aanbod specifiek voor jongeren willen we graag uitbreiden. We zijn daarom ook op zoek naar manieren om jongeren te bereiken en te onderzoeken waar zij het meest gebaat mee zijn. We willen komende tijd meer jongeren betrekken om ons hiermee te helpen. €2000 is voor de Depressie Vereniging best veel geld als je het afzet tegen de jaarlijkse basissubsidie die we krijgen van de overheid. Dus €4000 ophalen voor deze actie...is meer dan welkom! Blijf daarom gerust doneren, ook na 31 oktober :-). Twee weken na deze actiedag sluit de actie, dus nog alle tijd.  En dan de foto bij dit berichtje. Tja...zaterdag sta ik dus ergens op, in huis. Maar eigenlijk kan ik heel slecht lang staan: ik ben zelfs een keer flauwgevallen daardoor. Het zou dus zomaar kunnen dat ik er af en toe even bij ga zitten, ik ga ervan uit dat niemand mij dit kwalijk neemt. Alles voor het goede doel! Nog eens dank allemaal! Heidi
Lees meer